Αθλητισμός

Η ΑΕΚ ξέμεινε… στο “ερχόμαστε”

Η ΑΕΚ ξέμεινε… στο “ερχόμαστε”
Αναμφίβολα, η πορεία της ΑΕΚ την τρέχουσα σεζόν απέχει παρασάγγας από τη φιλοσοφία του «ερχόμαστε» που υιοθέτησε η διοίκησή της με την ανάληψη της ηγεσίας πριν από 3,5 χρόνια.

​Όσοι πίστευαν πως η Ενωση θα έμπαινε δυνατά έπειτα από την περσινή παρακαταθήκη του κυπέλλου, διαψεύστηκαν οικτρά.

Η ΑΕΚ κάνει ένα βήμα μπροστά και δύο βήματα πίσω, εγκλωβισμένη στα τεράστια ζητήματα που τη βασανίζουν από το ξεκίνημα της σεζόν. Διοικητικές επιλογές δίχως συγκεκριμένο πλάνο, προπονητικές επιλογές που είναι ασύμβατες με την κατάσταση της ομάδας, παίκτες που δείχνουν αδύναμοι να αλλάξουν την εικόνα τους. Μοιραία, με την είσοδο του Δεκέμβρη και τη συμπλήρωση 1/3 της σεζόν, η ΑΕΚ δείχνει πως βρίσκεται ήδη εκτός μάχης τίτλου, με εννιά βαθμούς διαφορά από την κορυφή.

Προφανώς και δεν μπορεί να αναλυθεί σε λίγες γραμμές τι και ποιος φταίει. Αλλωστε, το μεγαλύτερο ζήτημα για την ΑΕΚ είναι πως δεν υπάρχει μία αιτία αλλά συνδυασμός ζητημάτων. Και το χειρότερο για εκείνη είναι πως ακόμα δεν μπορεί να διαγνωστεί σωστά το πρόβλημα, δεν έχει αναγνωστεί καλά από τα υψηλά κλιμάκια, ώστε στη συνέχεια να επιλυθεί κιόλας. Το να αλλάξει (ξανά) προπονητής προφανώς και δεν είναι πανάκεια. Η ΑΕΚ έκανε πέρυσι πέντε αλλαγές στο τιμόνι της και φέτος μετρά ήδη μία. Η ΑΕΚ συνεχίζει να παίζει με παίκτες που ήρθαν προ τριετίας, γιατί πολύ απλά οι μεταγραφές που ήρθαν για να της προσθέσουν ποιότητα είναι ακόμα άφαντες. Και όλα δείχνουν πως ετοιμαζόμαστε για ιδιαίτερα θερμό φινάλε στη σεζόν, όπου η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση, προτού μπει πάλι σε διαδικασία κρίσεων.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments