Αθλητισμός

Πρίφτης: «Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει για αλλαγή ή προσθήκη»

Πρίφτης: «Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει για αλλαγή ή προσθήκη»
Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (7/12, 21:00) με την Χέλιος Σανς στο «Nick Galis Hall», με τον προπονητή του Αρη να απαντά και σε όσα αφορούν τα προβλήματα που έχει η ομάδα του με τους τραυματισμούς.

​Αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Αρη:

Για τα προβλήματα τραυματισμών και αν θα γίνει αλλαγή ή προσθήκη: «Δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχουμε αποφασίσει γενικά τι θα κάνουμε και αν θα το κάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι θα πάμε όπως είμαστε. Σε λίγες ημέρες θα γυρίσει ο Καββαδάς, ελπίζουμε ότι και ο Γιάνκοβιτς δεν θα μείνει εκτός παραπάνω από δέκα ημέρες. Δεν είναι ανοιχτή η αγορά για να πάρουμε παίκτη για λίγους μήνες. Δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο».Για το παιχνίδι με την Χέλιος Σανς: «Να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε άμυνα με μεγάλη ένταση. Να έχουμε συγκέντρωση και να διαβάζουμε καλά τις φάσεις. Δηλαδή, να κάνουμε καλά τα βασικά του παιχνιδιού που είναι η άμυνα, τα ριμπάουντ, τα λάθη και η κυκλοφορία της μπάλας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

Για τον Γιάνκοβιτς και αν θα αγωνιστεί: «Είναι ερεθισμένο το πέλμα του. Σίγουρα δεν θα παίξει στο αυριανό παιχνίδι και στον αγώνα του Σαββάτου. Μάλλον και με τους Μπάκεν Μπέαρς. Θα δούμε από βδομάδα πώς θα αντιδράσει το πέλμα του και αναλόγως θα το διαχειριστούμε».

Για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Κολοσσό: «Είχαμε βελτίωση, ομαδικότητα και καλύτερη κυκλοφορία στην επίθεση. Στην άμυνα ήμασταν έντονοι στην προσπάθειά μας. Σε ότι αφορά την αφομοίωση είναι δύσκολη η δουλειά μας. Συνεχώς έχουμε απουσίες, αλλάζουν τα δεδομένα και τα πλάνα κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments