Αθλητισμός

Θέλει νίκη μετά από 2 χρόνια!

Θέλει νίκη μετά από 2 χρόνια!
Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Πέμπτη (8/12) στην Τούμπα τη Σλόβαν Λίμπερετς (στις 18:00) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και θέλει τη νίκη, με ένα παράλληλο στραβοπάτημα της Καραμπάχ στο ματς με τη Φιορεντίνα, για να βρεθεί στους «32» του θεσμού.

​Ο Δικέφαλος περνάει και με ισοπαλία εφόσον η Καραμπάχ χάσει στην έδρα της από τους «Βιόλα», αλλά σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη με την Σλόβαν Λίμπερετς για να σπάσει και μία αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Δικέφαλος τρέχει ένα αρνητικό σερί από τον Σεπτέμβριο του 2014 καθώς παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη σε όμιλο του Europa League για εφτά σερί ματς! Η τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου του 2014 όταν διέλυσε με 6-1 τη Ντιναμό Μινσκ.

Μετά είχε ήττες από Φιορεντίνα (0-1) και Γκινγκάμπ (1-2), τρεις ισοπαλίες πέρυσι (0-0 με Κράσνονταρ και Γκαμπάλα και 1-1 με Ντόρτμουντ), άλλη μία φέτος (0-0 με τη Φιορεντίνα) για να συνεχιστεί το αρνητικό σερί με την ήττα από την Καραμπάχ με 0-1 στις αρχές Νοεμβρίου.

Και πέρυσι (2015-16) και φέτος (2016-17) ο ΠΑΟΚ έκανε νίκες στα προκριματικά εντός έδρας (με Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ 6-0, την Σπαρτάκ Τρνάβα 1-0, Μπρόντμπι 5-0 και Ντιναμό Τιφλίδας 2-0), αλλά στον όμιλο του Europa League αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα του ομίλου της σεζόν 2014-15!

Όλοι στην ομάδα θέλουν να σταματήσει αυτό το σερί στο ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να ελπίζει σε απώλεια της Καραμπάχ, για να βρεθεί ο Δικέφαλος στους «32» του Europa League.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments