Αθλητισμός

Δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού! (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαράδεκτη εμφάνιση, ερασιτεχνικού επιπέδου, για πολλοστή φορά. Αυτός ο παίκτης δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας και πρέπει να αποχωρήσει... χθες!

Μία ακόμα τραγική εμφάνιση από τον Ντα Κόστα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν με διαφορά ο χειρότερος παίκτης της ομάδας του στην ήττα από το ΑΠΟΕΛ, με πολλά παιδαριώδη λάθη, κακές τοποθετήσεις και γενικά αγωνιστική συμπεριφορά ερασιτεχνικού επιπέδου.

Ο Σωτηρίου έκανε πάρτι με τον Ντα Κόστα, τόσο στη φάση του γκολ, όσο και σε άλλες στιγμές του αγώνα, που ο φορ του ΑΠΟΕΛ τον περνούσε όπως ήθελε.

Προφανώς ο στόπερ του Ολυμπιακού δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο και αυτό είναι κάτι που έχει διαπιστωθεί πολλές φορές, ωστόσο τώρα το… τερμάτισε και μάλλον θα αναγκάσει τους ανθρώπους του συλλόγου να σκεφτούν πολύ σοβαρά το μέλλον του στην ομάδα.

Εξάλλου, υπάρχει πρόθεση στο Λιμάνι για την απόκτηση στόπερ το Γενάρη και βλέποντας απόψε αυτόν τον Ντα Κόστα, που θεωρητικά είναι ο ένας από τους δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς, σίγουρα θα πάρουν ακόμα πιο ζεστά το θέμα της μεταγραφής στην οπισθοφυλακή.

Το αυτογκολ στο 1-0

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments