Δε δώσαμε την 13η σύνταξη ως προεκλογικό δώρο, είπε ο Δραγασάκης | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Δεκεμβρίου 2016, 17:27

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται η κυβέρνηση για την 13η σύνταξη θέλησε να δώσει ο Γιάννης Δραγασάκης, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Δραγασάκης ανέφερε σημείωσε πως «τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν εντάσσονται σε κάποιο εκλογικό σχεδιασμό, αλλά συνιστούν ουσιώδη πλευρά της στρατηγικής μας. Στρατηγική για έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια, με κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή, παρά τους ασφυκτικούς ακόμη περιορισμούς».

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν παραβιάζουν τη συμφωνία, αλλά αξιοποιούν περιθώρια που η πολιτική μας και οι θυσίες του λαού δημιούργησαν. Είναι δε συστατικό μέρος του θετικού σχεδίου που έχουμε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό για έξοδο από την κρίση, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. 

Ο κ. Δραγασάκης συμπλήρωσε ότι η φάση της δεύτερης αξιολόγησης αποτελεί κρίσιμο σταθμό της ολοκλήρωσης αυτού του προγράμματος. «Το σχέδιο μας αυτό προχωρά στην τελική ολοκλήρωσή του και ανατρέπει κάθε σενάριο για τέταρτο μνημόνιο» είπε.

TAGS: