Αθλητισμός

Τα βρίσκει με Μπαχούι, μιλάει με Αμβούργο η ΑΕΚ

Τα βρίσκει με Μπαχούι, μιλάει με Αμβούργο η ΑΕΚ
Κοντά σε συμφωνία με τον Ναμπίλ Μπαχούι βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία προχωράει τις επαφές και με το Αμβούργο για να «κλειδώσει» τη μεταγραφή.

​Πλώρη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ναμπίλ Μπαχούι από το Αμβούργο έχει βάλει για τα καλά η ΑΕΚ καθώς σύμφωνα με την «Ώρα» η πρόταση που έχει γίνει στον 25χρονο εξτρέμ βρίσκεται κοντά στις απαιτήσεις του.

Η Ένωση φέρεται να βαδίζει προς συμφωνία με την πλευρά του παίκτη και πλέον εντείνει τις επαφές και με το Αμβούργο ώστε να βρεθεί φόρμουλα και να «κλείσει» η υπόθεση της μετακίνησής του. Τη δεδομένη στιγμή το σενάριο του δανεισμού θα πρέπει να θεωρείται το πιο πιθανό.

Φυσικά ο Μπαχούι έχει συγκεντρώσει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως η Σάντερλαντ, η Μπέρνλι και η Λας Πάλμας, όμως η ΑΕΚ δείχνει να έχει το πάνω χέρι στη συγκεκριμένη υπόθεση και επικρατεί η αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθεί.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Σουηδός εξτρέμ βλέπει με πολύ καλό μάτι τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, γνωρίζοντας ότι θα έχει σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments