Αθλητισμός

Τι κοινό έχουν Παναθηναϊκός σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Τι κοινό έχουν Παναθηναϊκός σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!
Δεν είναι μόνο το πράσινο χρώμα και το τριφύλλι, αλλά και η φετινή συγκομιδή του ποδοσφαιρικού και του μπασκετικού Παναθηναϊκού στα εκτός έδρας ματς.

​Όταν η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη φεύγει από τη Λεωφόρο και αυτή του Τσάβι Πασκουάλ από το ΟΑΚΑ, τα βρίσκει σκούρα. Πολύ σκούρα!

Ο Παναθηναϊκός, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ δεν καταφέρνει να παίρνει νίκες όταν αγωνίζεται μακριά από τη φυσική του έδρα, καθώς τη φετινή σεζόν μετράει 3 νίκες, είτε αγωνίζεται στο χορτάρι, είτε στο παρκέ.

Την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός Superfoods ηττήθηκε από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας (64-58) για την 25η αγωνιστική της Euroleague και συνέχισε την κακή του παρουσία εκτός έδρας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. (Φυσικά, δεν μετράμε τις επιδόσεις του τριφυλλιού στην Α1 για ευνόητους λόγους).

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έλεγχε το παιχνίδι στη Λιθουανία, αλλά έμεινε μακριά από τη νίκη για ακόμα μία φορά μακριά από το ΟΑΚΑ, έχοντας φετινό απολογισμό μόλις 3 νίκες και 10 ήττες. Κάτι που βάζει σε… φόβο ακόμα και την πρόκριση των πρασίνων στα τα πλέι-οφ.

Πάντως, και ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός δεν πάει πίσω τη σεζόν που διανύουμε, μιας και χθες το βράδυ δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Θεσσαλονίκη. 

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προηγήθηκε απέναντι στον Ηρακλή και έχασε τα άχαστα για μια εύκολη επικράτησε, αλλά τελικά ήρθε ισόπαλη (1-1) με τον «γηραιό». Ετσι, το τριφύλλι παρέμεινε στις 3 νίκες του σε 13 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια (7 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός του ποδοσφαίρου έχει νικήσει εκτός έδρας τους Λεβαδειακό (0-3), Ατρόμητο (0-1) και Αστέρα Τρίπολης (0-5), ενώ αυτός του μπάσκετ τους Μπάμπεργκ (83-84), Μιλάνο (72-86) και Γαλατασαράι (79-84)!

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments