Αθλητισμός

Σοκ με Καρνέζη: Τραυματίστηκε και δύσκολα προλαβαίνει το Βέλγιο!

Σοκ με Καρνέζη: Τραυματίστηκε και δύσκολα προλαβαίνει το Βέλγιο!
Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Έλληνα τερματοφύλακα στο ματς της Εθνικής με το Βέλγιο, καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα της Ουντινέζε με την Πεσκάρα.

Άσχημα μαντάτα για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου εν όψει του πολύ δύσκολου και εξαιρετικά σημαντικού αγώνα με το Βέλγιο στις 25 Μαρτίου.

Ο Ορέστης Καρνέζης συγκρούστηκε με αντίπαλό του λίγο πριν το τέλος του ματς της Ουντινέζε με την Πεσκάρα για την Serie A και πολύ δύσκολα θα τον έχει στη διάθεσή του ο Μίκαελ Σκίμπε για το ματς απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Ουντινέζε έκαναν λόγο για εξάρθρωση στη φάλαγγα του μικρού δακτύλου του δεξιού χεριού, με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως θα παραμείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Σήμερα πάντως αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις ο Ορέστης Καρνέζης προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Αν πάντως επιβεβαιωθούν οι πρώτες εκτιμήσεις, τότε η Εθνική θα χάσει τον βασικό της τερματοφύλακα για το πολύ μεγάλο παιχνίδι της 25ης Μαρτίου και ο Σκίμπε θα κληθεί να βρει τον αντικαταστάτη του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments