Αθλητισμός

Ιμπραΐμοβιτς: «Νάπολι; Ποτέ δεν ξέρεις…»

Ιμπραΐμοβιτς: «Νάπολι; Ποτέ δεν ξέρεις…»
Επικοινωνιακά παιχνίδια από τον σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπογράψει στη Νάπολι.

​Ο Σουηδός σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο Fox Sport Italia και η Corierre dello Sport έδωσε στη δημοσιότητα μια προαναγγελία της συνέντευξης του Ζλάταν.

Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι άγνωστο ακόμα αν θα υπογράψει την οψιόν της ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο στη Γιουνάιτεντ, ενώ μέσα στα σενάρια που έχουν γραφτεί είναι και το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στη Νάπολι.

Ο ίδιος άφησε τα πάντα ανοικτά, σημειώνοντας πάντως ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος στη Γιουνάιτεντ, κάτι άλλωστε που φαίνεται και από τη συνεχιζόμενη φόρμα στην οποία βρίσκεται.

«Νάπολι; Ποτέ δεν ξέρεις», ήταν η ατάκα του Ζλάταν, ο οποίος πρόσθεσε: «είμαι χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ. Θα δούμε τι θα συμβεί. Υπέγραψα για ένα χρόνο και υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα. Δεν έχω πολλές σεζόν μπροστά μου στην ποδοσφιαρική μου καριέρα. Θέλω να περνάω καλά και να κάνω τη διαφορά».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments