Αθλητισμός

“Ο Μέσι μπορεί να βάλει και τον πατέρα του προπονητή στην εθνική Αργεντινής”

“Ο Μέσι μπορεί να βάλει και τον πατέρα του προπονητή στην εθνική Αργεντινής”
Τον... έλεγχο που ασκεί ο Λιονέλ Μέσι στην εθνική ομάδα της Αργεντινής καταδεικνύει ο Αργεντινός προπονητής, Καρούσο Λομπάρντι.

​Καθώς το μέλλον του Εδουάρδο Μπάουσα στην τεχνική ηγεσία της «μπιανκοσελέστε» παραμένει στον… αέρα, έρχονται στη δημοσιότητα πληροφορίες για την μεγάλη επιρροή που ασκεί ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα προσπαθώντας να διαμορφώσει την κατάσταση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. 

Όλα συγκλίνουν στο ότι ο Μπάουσα θα αποτελέσει παρελθόν και ο Αργεντινός προπονητής, Καρούσο Λομπάρντι, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, υποστήριξε ότι ο Μέσι έχει τόση δύναμη στην εθνική ομάδα της πατρίδας τους, που θα μπορούσε να επιβάλει ακόμα και τον πατέρα του ως ομοσπονδιακό τεχνικό! 

«Ανάμεσα στον Μαστσεράνο και τον Κάρλος Δίμπος (πρώην φυσιοθεραπευτής της εθνικήςομάδες Αργεντινής, ο οποίος υποστήριξε πριν από λίγες ημέρες ότι ο Μαστσεράνο έχει καταντήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ένα κλαμπ φίλων), ξέρω ποιον να πιστέψω.

Τον Δίμπος. Ο Σιμεόνε δεν θέλει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της “αλμπισελέστε” διότι ο Δίμπος είναι κουνιάδος του και γνωρίζει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στο εσωτερικό.

Ανά πάσα στιγμή μπορεί να αναλάβει ο πατέρας του Μέσι και να γίνει ομοσπονδιακός τεχνικός. Έχει τόση δύναμη. Ο Σαμπαόλι δεν μπορεί να προπονήσει στην Αργεντινή, δεν γνωρίζει το ποδόσφαιρο της χώρας. Οι εννιά στους δέκα Αργεντινούς δεν τον ξέρουν» ήταν τα λόγια του 55χρονου προπονητή, ο οποίος έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, σε Σαν Λορένσο, Ράσινγκ, Νιούελς Ολντ Μπόις.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments