Αθλητισμός

Δεν υπήρξε και θα υπάρξει ποτέ θέμα τιμωρίας του Μάνταλου

Δεν υπήρξε και θα υπάρξει ποτέ θέμα τιμωρίας του Μάνταλου
Γιατί δεν προβλέπεται να κληθεί καν σε απολογία ο Μάνταλος, για τη φάση με τον Λέτο, όπως… ελπίζουν και προπαγανδίζουν στον Ολυμπιακό.

​Στον Ολυμπιακό μέσω των Μέσων του συνεχίζουν να προπαγανδίζουν και να αξιώνουν τιμωρία του Πέτρου Μάνταλου για τη φάση με τον Σεμπάστιαν Λέτο, θεωρώντας ότι ο αρχηγός της ΑΕΚ πρέπει να κληθεί σε απολογία, γιατί «χτυπάει» (!!!) τον Αργεντινό.

Πέρα από το γεγονός ότι αυτό είναι από μόνο του ΨΕΜΑ, αφού δεν υπάρχει χτύπημα, ο Μάνταλος δεν μπορεί να κληθεί καν σε απολογία, βάσει συγκεκριμένου άρθρου του πειθαρχικού κώδικα. Η συγκεκριμένη φάση έχει κριθεί καθαρά από τον διαιτητή Παπαδόπουλο στη ροή του αγώνα.

Δεν «διέλαθε της προσοχής του». Δεν έχει καμία σχέση δηλαδή με αυτή του Πατίτο στο Καραϊσκάκη, που γίνεται στην… πλάτη του διαιτητή και κατόπιν ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ καλείται σε απολογία και τελικά τιμωρείται. Μιλάμε για δυο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις.

Η διάταξη του άρθρου 10, παράγραφος 6, εδάφιο στ’ του πειθαρχικού κανονισμού πολύ απλά δεν πληρείται: Αρθρο 10, παράγραφος 6, εδάφιο στ του πειθαρχικού κανονισμού:

«Η χρήση οπτικών μέσων (π.χ. βίντεο, φωτογραφίες), ως αποδεικτικού υλικού, επιτρέπεται, αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν καταγγελίας από οποιαδήποτε Π.Α.Ε. της ίδιας κατηγορίας, αποκλειστικά και μόνο στις εξής περιπτώσεις: α) διαπίστωση λανθασμένης αναγραφής υπαίτιου ποδοσφαιριστή (ταυτότητας προσώπου παραβάτη), β) παράβαση η οποία διεπράχθη και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή διότι διέλαθε της προσοχής του διαιτητή. Στις περιπτώσεις αυτές είναι υποχρεωτική η κλήση σε απολογία».

Με απλά λόγια: Ο Μάνταλος θα παίξει με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments