Αθλητισμός

Ανατροπή με Μασούντ!

Ανατροπή με Μασούντ!
Με ποιον συζητάει ο άσος του Πανιωνίου και τι θέλει ενόψει καλοκαιριού;

Ο Μασούντ αναμένεται μας απασχολήσει πολύ έντονα μεταγραφικά το φετινό καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται με τον Πανιώνιο και πλέον μπορεί (από τον Γενάρη μάλιστα) να συζητάει με όποια ομάδα θέλει, για να συνεχίσει εκεί, αφού μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορήσει, ο Παναθηναϊκός και πιο συγκεκριμένα ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν ήδη κάνει κρούση στον Ιρανό άσο, ο οποίος «βλέπει» θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο Τριφύλλι, καθώς θα ήθελε να παίξει σε μία ομάδα που στοχεύει σε τίτλους και παράλληλα, θα αγωνίζεται και στην Ευρώπη.

Ωστόσο, ακόμα δεν είναι… τελειωμένη η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό (υπάρχει άλλωστε και μία μικρή διαφορά στο οικονομικό), ενώ στο «παιχνίδι» παραμένει και ο Πανιώνιος, ο οποίος μαθαίνουμε ότι σίγουρα θα κάνει κίνηση, ώστε να τον κρατήσει στην Πλατεία με νέο συμβόλαιο!

Μάλιστα, τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο μάνατζέρ του, είναι ενήμεροι για το «θέλω» του Πανιωνίου και έχουν δεσμευτεί, ότι θα μιλήσουν και με τους Νεοσμυρνιώτες, με τους οποίους άλλωστε έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Ωστόσο, ο Ιρανός γνωρίζοντας ότι έχει κάνει μία σούπερ χρονιά, φαίνεται πως θα περιμένει μέχρι το τέλος για… κάτι καλύτερο, είτε από Ελλάδα είτε από το εξωτερικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments