Αθλητισμός

Με Σισοκό-Παρέδες στη Λιβαδειά

Με Σισοκό-Παρέδες στη Λιβαδειά
Εκτεταμένο θα είναι το ροτέισον του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς της 28ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό, με τον Τάκη Λεμονή να ξεκουράζει τους περισσότερους βασικούς ενόψει ημιτελικού Κυπέλλου. Επιστρέφουν στην αποστολή και ξεκινούν βασικοί Σισοκό και Παρέδες.

​Mε πολλές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο διάστημα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά την Κυριακή, αφού ο Τάκης Λεμονής θα ξεκουράσει πολύ κόσμο ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Σε αυτό το ματς της 28ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό, στην αποστολή θα επιστρέψουν οι δύο μεταγραφές του Ιανουαρίου, Αλί Σισοκό και Χουάν Κάρλος Παρέδες οι οποίοι είχαν μείνει εκτός στα ματς με Πλατανιά και Κέρκυρα. Μάλιστα, αμφότεροι αναμένεται να ξεκινήσουν και βασικοί αφού δύο από τους παίκτες που θα πάρουν ανάσες από τον 57χρονο τεχνικό είναι οι βασικοί μπακ των «ερυθρόλευκων», Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια.

Επιπλέον, τη θέση του τιμωρημένου Μποτία θα πάρει ο Ρέτσος ως παρτενέρ του Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Καπίνο, ενώ στα αμυντικά χαφ λογικά θα ξεκινήσει βασικός και ο Μαρτίνς. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί επίσης και ο Ελιουνούσι σε ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, ο Λεμονής σκέφτεται να διατηρήσει βασικό τον Μάριν, αλλά αυτή τη φορά ως αντι-Φορτούνη και όχι ως εξτρέμ. Εκεί, μια θέση διεκδικούν Μανθάτης και Ανδρούτσος, ενώ υπάρχει πάντα και ο Τσόρι, ο οποίος αν χρησιμοποιηθεί από την αρχή λογικά θα «μετατοπίσει» τον Μάριν ξανά προς το πλάι.

Τέλος, ο Μπουχαλάκης είναι υποψήφιος για παρτενέρ του Μαρτίνς στη μεσαία γραμμή, ενώ για την κορυφή της επίθεσης το φαβορί είναι και πάλι ο Καρντόσο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments