Αθλητισμός

Ο Μουρίνιο απαντά στις φήμες για Ντε Χέα

Ο Μουρίνιο απαντά στις φήμες για Ντε Χέα
Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, τοποθετήθηκε επί των φημών που θέλουν τον Νταβίντ Ντε Χέα να αποχωρεί από την ομάδα για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι δε θεωρεί πως έχει αποσυντονιστεί λόγω της μαινόμενης παραφιλολογίας.

Η πρώτη σεζόν του Ζοσέ Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέρχεται σε κρίσιμη καμπή, με τις επιτυχίες του Κομιούνιτι Σιλντ και του Λιγκ Καπ να ωχριούν μπροστά σε ενδεχόμενη αποτυχία της ομάδας για είσοδο στην τετράδα, τη στιγμή που ο στόχος του Γιουρόπα Λιγκ προσφέρει εύφορο έδαφος για ευρωπαϊκή διάκριση.Στον αγώνα απέναντι στην Άντερλεχτ για τη φάση των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ, αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο μέχρι πρότινος αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Σέρχιο Ρομέρο, λόγω ενός προβλήματος μικροτραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Ισπανός Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Μουρίνιο, λοιπόν, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις φήμες που τον θέλουν προβληματισμένο για τον χαμηλό βαθμό συγκέντρωσης του Ισπανού διεθνή, εξαιτίας της ακατάσχετης μεταγραφολογίας.

«Δεν ασχολούμαι με όσα λέγονται. Σε περίπτωση που ο Ντε Χέα έχει επηρεαστεί, αυτό δε θα ήταν καθόλου σωστό, δεδομένης της κρισιμότητας των αγώνων που δίνουμε.

Αν χάσουμε ένα ματς στο πρωτάθλημα τότε θα απομακρυνθεί ο στόχος εισόδου στην τετράδα. Αν χάσουμε κάποιο ματς στο Γιουρόπα Λιγκ, αντίστοιχα θα μπούμε σε μπελάδες.

Κάθε ματς απαιτεί συγκέντρωση από εμάς και δεν βλέπω τον Ντε Χέα να έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό. Στο τέλος της σεζόν ο καθένας θα είναι ελεύθερος να αποφασίσει για το μέλλον του», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments