Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το πρώτο βήμα για τον τελικό!

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το πρώτο βήμα για τον τελικό!
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης (19:30, COSMOTESPORT3) για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να θέλουν θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

​Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ αναμετριούνται για 27η φορά στο θεσμό με τους ερυθρόλευκους να έχουν 15 προκρίσεις και να θέλουν να τις κάνουν 16.

Ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους με σύστημα 4-2-3-1 με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μποτία, Ντα Κόστα.

Δεξί μπακ τον Φιγκέιρας και αριστερό τον Ντε Λα Μπέγια.

Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν οι Καμπιάσο, Ρομάο έχοντας μπροστά τους τριάδα τους Σεμπά, Φορτούνη, Μάριν και στην κορυφή της επίθεσης των Ανσαριφάρντ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Μανθάτης, Μάρτινς και Ρέτσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός πλάνων Λεμονή έμειναν οι Σισοκό, Παρέδες, Λεάλι, Βιάνα και Νικολάου.

Από την άλλη πλευρά, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 19 παίκτες για το Καραϊσκάκη και είναι οι: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο, Αραβίδης.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τον τραυματία Αϊντάρεβιτς και τους Μπακάκη, Βινίσιους και Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί στο «Καραϊσκάκης» με τον Ανέστη στην εστία, έχοντας στόπερ τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι.

Δεξί μπακ θα είναι ο Γκάλο και αριστερό ο Ντίντακ.

Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμόες, Γιόχανσον. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής θα κινούνται οι Βάργκας (δεξιά), Χριστοδουλόπουλος (αριστερά) και ο Μάνταλος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αραούχο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments