Αθλητισμός

Καλύτερα ο Χάνεϊκατ, μάλλον παίζει με Ολυμπιακό

Καλύτερα ο Χάνεϊκατ, μάλλον παίζει με Ολυμπιακό
Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο στην προπόνηση της Αναντολού Εφές την Μεγάλη Πέμπτη (13/4), αλλά φαίνεται πως δεν έχει κάτι σοβαρό και όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό.

​Ο 27χρονος σμολ φόργουορντ του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατό του το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης και οι άνθρωποι της Εφές ανησύχησαν, σκεπτόμενοι τα παιχνίδια με τους πρωταθλητές Ελλάδας για τα πλέι οφ της Euroleague. Άλλωστε, ο Αμερικανός παίκτης αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες της φετινής Εφές (9π., 7,1ρ., 1,1ασ. κατά μέσο όρο). 

Ωστόσο, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο πρώην παίκτης της Χίμκι δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, όπως αναφέρουν στην Τουρκία. Έτσι, όλα δείχνουν πως ο Περάσοβιτς θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τον ύψους 2,03μ. παίκτη για την πρώτη «μάχη» του ΣΕΦ (19/4, 21:00).

Το τεχνικό επιτελείο της Εφές, πάντως, σκέφτεται να τον ξεκουράσει και να τον προφυλάξει στην αναμέτρηση της Μεγάλης Παρασκευής κόντρα στην Τραμπζονσπόρ για την τουρκική λίγκα (14/4, 18:00).

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments