Παπαπέτρου: «Καλές οι νίκες επί του Παναθηναϊκού, αλλά θέλω Ευρωλίγκα» | Pagenews.gr
Pagenews Team 15 Απριλίου 2017, 07:15

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Παπαπέτρου στην εφημερίδα «Documento»

Για την Εφές: «Είναι πολύ επικίνδυνη και επιθετικογενής ομάδα. Έχει πολλούς παίκτες που σκοράρουν και γρήγορο ρυθμό που δεν σε αφήνει να ανασάνεις. Η άμυνά μας θα είναι το μεγάλο μας όπλο».


Για την απουσία του Λοτζέσκι: «Είναι πρόβλημα ο τραυματισμός του. Εχουμε μάθει όμως να ζούμε με τα προβλήματα. Και ο Βασίλης Σπανούλης έλειψε ενάμιση μήνα και ο Πρίντεζης και άλλα παιδιά. Οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να βρίσκουν τρόπους να μπαλώνουν τις απουσίες. Άλλωστε οι αναποδιές προκαλούν συσπείρωση».


Για το αν προτιμάει την ευρωπαϊκή διάκριση ή το πρωτάθλημα: «Το απόλυτο κατόρθωμα είναι να κατακτήσεις την Ευρώπη. Οι νίκες επί του Παναθηναϊκού είναι καλές για τον κόσμο. Ιδανικά θα θέλαμε και τα δύο, αλλά για εμένα, προσωπικά, προέχει η πρωτιά στην Ευρώπη».


Για το αν θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός: «Θα είναι δύσκολη η σειρά με τη Φενέρ. Η έδρα δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό, αφού δεν έχει κάνει πολλά διπλά φέτος. Δύσκολα κερδίζει κάποιος στην έδρα της Φενέρ. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι ανώτερος αυτή την εποχή. Η Φενέρ δεν παίζει καλά. Πολλά θα κριθούν στους πρώτους δύο αγώνες στην Αθήνα».

Πηγή: sdna.gr

TAGS: