Αθλητισμός

Παπαπέτρου: “Καλές οι νίκες επί του Παναθηναϊκού, αλλά θέλω Ευρωλίγκα”

Παπαπέτρου: “Καλές οι νίκες επί του Παναθηναϊκού, αλλά θέλω Ευρωλίγκα”
Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου η κορυφή της Ευρώπης προέχει από το ελληνικό πρωτάθλημα και τις νίκες επί του Παναθηναϊκού, αν και το ιδανικό θα ήταν ο Ολυμπιακός να καταφέρει και τα δύο.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Παπαπέτρου στην εφημερίδα «Documento»

Για την Εφές: «Είναι πολύ επικίνδυνη και επιθετικογενής ομάδα. Έχει πολλούς παίκτες που σκοράρουν και γρήγορο ρυθμό που δεν σε αφήνει να ανασάνεις. Η άμυνά μας θα είναι το μεγάλο μας όπλο».

Για την απουσία του Λοτζέσκι: «Είναι πρόβλημα ο τραυματισμός του. Εχουμε μάθει όμως να ζούμε με τα προβλήματα. Και ο Βασίλης Σπανούλης έλειψε ενάμιση μήνα και ο Πρίντεζης και άλλα παιδιά. Οι μεγάλες ομάδες οφείλουν να βρίσκουν τρόπους να μπαλώνουν τις απουσίες. Άλλωστε οι αναποδιές προκαλούν συσπείρωση».

Για το αν προτιμάει την ευρωπαϊκή διάκριση ή το πρωτάθλημα: «Το απόλυτο κατόρθωμα είναι να κατακτήσεις την Ευρώπη. Οι νίκες επί του Παναθηναϊκού είναι καλές για τον κόσμο. Ιδανικά θα θέλαμε και τα δύο, αλλά για εμένα, προσωπικά, προέχει η πρωτιά στην Ευρώπη».

Για το αν θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός: «Θα είναι δύσκολη η σειρά με τη Φενέρ. Η έδρα δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό, αφού δεν έχει κάνει πολλά διπλά φέτος. Δύσκολα κερδίζει κάποιος στην έδρα της Φενέρ. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι ανώτερος αυτή την εποχή. Η Φενέρ δεν παίζει καλά. Πολλά θα κριθούν στους πρώτους δύο αγώνες στην Αθήνα».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments