Αθλητισμός

Επιστρέφει και προπονείται την Πέμπτη στον Παναθηναϊκό ο Δώνης

Επιστρέφει και προπονείται την Πέμπτη στον Παναθηναϊκό ο Δώνης
Ο 22χρονος Ελληνας μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον Ηρακλή, όπου είχε παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού και από την Πέμπτη ενσωματώνεται στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Το “παρών” στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί αναμένεται να δώσει την Πέμπτη ο Χρήστος Δώνης. Ο 22χρονος μέσος ολοκλήρωσε την περίοδο του δανεισμού του […]

Ο 22χρονος Ελληνας μέσος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον Ηρακλή, όπου είχε παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού και από την Πέμπτη ενσωματώνεται στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.

Το “παρών” στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί αναμένεται να δώσει την Πέμπτη ο Χρήστος Δώνης.

Ο 22χρονος μέσος ολοκλήρωσε την περίοδο του δανεισμού του στον Ηρακλή (στο δεύτερο μισό της σεζόν και μετά την 6μηνη παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα) και ως εκ τούτου θα επιστρέψει στο τριφύλλι και θα πραγματοποιεί προπονήσεις με τους “πράσινους” μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Το γεγονός αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού και η πιθανότερη εξέλιξη είναι να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός σε ομάδα της αρεσκείας του.

πηγή: sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments