Αθλητισμός

“Ο Δήμαρχος αποφάσισε να παίξει τα ρέστα του”

“Ο Δήμαρχος αποφάσισε να παίξει τα ρέστα του”
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών εξέδωσε ανακοίνωση μετά την απόφαση του Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου να διοργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της "Αγιάς Σοφιάς".

​Στην ανακοίνωσή τους οι οπαδοί της ΑΕΚ τονίζουν μεταξύ άλλων ότι «ο Δήμαρχος αποφάσισε να παίξει τα ρέστα του», αναφορικά με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 15 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ –

“Άλλη Εντελώς Κατάσταση”

Καθώς διανύουμε τα τελευταία μέτρα μιας επίπονης διαδρομής η οποία οδηγεί στην έκδοση της οικοδομικής αδείας για την ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς», o…αγαπημένος μας Άρης Βασιλόπουλος επιστρέφει «δυναμικά στο προσκήνιο», με τη διοργάνωση μιας συγκέντρωσης – διαμαρτυρίας, η οποία προγραμματίστηκε για την Δευτέρα, 15 Μαΐου.

Το πόσο… δυναμική θα είναι αυτή η συγκέντρωση μπορούμε να το προβλέψουμε κρίνοντας από την εικόνα της τελευταίας διαδήλωσης. Θα ‘ταν, δεν θα ‘ταν καμιά 200αριά νοματαίοι, με κράνη και ρόπαλα,εκ των οποίων οι περισσότεροι από αυτούς αν ξεκινούσαν σήμερα να πάνε μόνοι τους στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κατέληγαν στη Βαρυμπόμπη.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Δήμαρχος από τον Πύργο της Ηλείας αποφάσισε να παίξει τα ρέστα του, ως ένας άλλος τζογαδόρος που καταβάλλει τις τελευταίες, απέλπιδες, προσπάθειες του για να «κρατηθεί στο παιχνίδι, που ο ίδιος «έστησε» και ο ίδιος έχασε.

Εμείς δεν θα… τσιμπήσουμε. Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Άλλη Εντελώς Κατάσταση» έχει να ασχοληθεί με σοβαρότερα πράγματα.

Μπροστά μας έχουμε έναν τελικό και (άλλη) μια κατάκτηση. Σκεφτόμαστε από σήμερα το ξημέρωμα της Κυριακής που θα μας βρει στην αγαπημένη μας πόλη με την κούπα από τον Βόλο. Όσο κι αν τον ενοχλεί η ιδέα, ας φροντίσει πρώτα ο Βασιλόπουλος να φωταγωγήσει τη Νέα Φιλαδέλφεια για τα επινίκια και μετά ας μαζευτεί με τους φίλους του για τη συγκέντρωση της Δευτέρας. Άλλωστε κάποια στιγμή πρέπει να δεχθεί βαθιά μέσα του και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού…

Γενικά δεν θα τσιμπήσουμε… Ούτε εμείς αλλά ούτε και οι χιλιάδες των Ενωσιτών που βλέπουν κατάματα την παγίδα που έχει στήσει ο Δήμαρχος από τον Πύργο της Ηλείας (δεν έχουμε κανένα προσωπικό με τους Πυργιώτες, απλά αναφέρουμε τον τόπο προέλευσης του).

Επεισόδια θέλει στην προσπάθεια του να «δημιουργήσει τραμπούκους» που «καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας», για να εμφανίσει μια κατάσταση…Βαγδάτης, εις βάρος του;

Και όπως είπε και ο ποιητής :

Δεν πρέπει να δίνουμε σε ανθρώπους με ηλίθιες απόψεις την ικανοποίηση της οργής μας…

Απλούς θεατές θα βρει απέναντι του, οι οποίοι θα πάρουν θέση με ποπ κορν, αναψυκτικά και σάντουϊτς για να απολαύσουν την Δευτέρα την κωμωδία (του) με τη συγκέντρωση-διαμαρτυρίας…

Ραντεβού όλοι πρώτα στο Βόλο για την κούπα και μετά για διασκέδαση και άφθονο γέλιο την Δευτέρα στην πλατεία.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments