Αυτοδιοίκηση

ΚΕΔΕ-Δημοτικοί Αστυνομικοί: Να επιστρέψουν όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν στους Δήμους

ΚΕΔΕ-Δημοτικοί Αστυνομικοί: Να επιστρέψουν όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν στους Δήμους
Αναγκαία η καταγραφή του προσωπικού των δημοτικών αστυνομικών που θέλει να επιστρέψει στους Δήμους σύμφωνα με τον κ. Πατούλη.

Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινή λειτουργία των Δήμων εξαιτίας της ανυπαρξίας της Δημοτικής Αστυνομίας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη με εκπροσώπους των δημοτικών αστυνομικών.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Πρόεδρος των δημοτικών αστυνομικών Αθήνας Π. Κόσσυβας, η Πρόεδρος των δημοτικών αστυνομικών Τρικάλων Ε. Κοντογιάννη και ο εκπρόσωπος των δημοτικών αστυνομικών Κρήτης Ι. Γαιτανάκης.

Κατά τη συζήτηση οι εκπρόσωποι των δημοτικών αστυνομικών ζήτησαν από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ τη στήριξη του στην προσπάθεια ενίσχυσης του θεσμού της δημοτικής αστυνομίας και ειδικότερα στο αίτημα τους να τους δοθεί η δυνατότητα να επιστρέψουν, όσοι το επιθυμούν, στους Δήμους.

Ο κ. Πατούλης τους εξέφρασε τη στήριξη του και τους επισήμανε την πλήρη ταύτιση του με το αίτημα τους περί δυνητικής επιστροφής των δημοτικών αστυνομικών στους Δήμους. Σε αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε την ανάγκη να γίνει μία καταγραφή του προσωπικού των δημοτικών αστυνομικών που θέλει να επιστρέψει στους Δήμους, προκειμένου να υπάρχει μία ολοκληρωμένη εικόνα και άρα καλύτερη διαχείριση του ζητήματος από όλους τους συναρμόδιες πλευρές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments