Γιαννακόπουλος: «Θα του κάνω μήνυση. Ποιος είναι ο κ. Μπαλτάκος;» | Pagenews.gr
Pagenews Team 11 Μαΐου 2017, 09:05 11 Μαΐου 2017, 9:05

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγινε έξαλλος με τις κατηγορίες του Δημήτρη Μπαλτάκου και μέσω του ΣΠΟΡ FM απάντησε στον πρόεδρο του ερασιτέχνη, λέγοντας πως θα του κάνει μήνυση και πως δεν πρόκειται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με κάποιον που δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ στον σύλλογο.

«Ποιος είναι ο κ. Μπαλτάκος;», είπε ο Γιαννακόπουλος.

«Είδα μία τοποθέτηση του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που συνεχίζει τα ψεύδη, με θίγει σε προσωπικό και Παναθηναϊκό επίπεδο. Πηγαίνω τώρα σε αστυνομικό τμήμα για να καταθέσω μήνυση εναντίον του κ. Μπαλτάκου. Τον προκαλώ να βγει και να πει πότε, πού έγιναν όλα αυτά που καταγγέλλει και αν έχει στοιχεία να τα καταθέσει, κάτι που πρέπει να γίνει στη συνέχεια στα δικαστήρια.

Με τους κ.κ. Μπαλτάκους δεν πρόκειται να καθίσω ξανά στο ίδιο τραπέζι. Αυτό το ξεκαθαρίζω. Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργήσεις σε κανένα επίπεδο και πουθενά. Ή κάνει στην άκρη και αφήνει τον Ερασιτέχνη, ή να βγει και να μας πει ότι μένει για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε. Συνεχίζει και προκαλεί προβλήματα ασταμάτητα. Να βγει και πει όσα έχουν γίνει για το Γουδή. Έχουμε πει επανειλημμένα πως είμαστε υπέρ της κατασκευής γηπέδου στο Γουδή. Το έχω πει δημοσίως και γραπτώς. Αν οι άνθρωποί μου αναλάβουν τον Ερασιτέχνη και δεν προχωρήσει η περίπτωση του γηπέδου στο Γουδή, τότε εδώ είμαστε για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

«Διαφωνούσα με την παραμονή των τεσσάρων στην ομάδα μπάσκετ»

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στο μπάσκετ και στην απόφαση των Τζέιμς, Σίνγκλετον, Γκάμπριελ και Φώτση να μην μπουν στο περιβόητο πούλμαν, με τον Γιαννακόπουλο να λέει πως διαφωνούσε και ήθελε να τους διώξει απ’ την ομάδα, αλλά άκουσε τον κόσμο και τον Πασκουάλ.

«Δεν είμαι σύμφωνος με την παραμονή των τεσσάρων. Αναγκάστηκα να βάλω το «θέλω» του κόσμο πάνω από το δικό μου και πάνω από αυτό του κλαμπ. Ο κόσμος πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις και όλα τα μηνύματα που έλαβα έλεγαν πως πάνω απ’όλα είναι ο τίτλος. Έτσι, επέλεξα να κάνω αυτό που ήθελε ο κόσμος. Η απόφαση της παραμονής δε με εκφράζει, ωστόσο ήταν προσωπική μου απόφαση μαζί με τον κύριο Πασκουάλ.

Μίλησα με τον κόουτς και του είπα πως για το καλό της ομάδας πρέπει να μείνουν οι συγκεκριμένοι αθλητές και αυτός μου είπε πως χαίρεται με την απόφαση αυτή και έτσι συνεχίζουμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον κύριο Πασκουάλ, είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και στους τελικούς αλλά και κυρίως την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Περισσότερα σε λίγο…

Ετικέτες: