Ο Μπεργκ ζήτησε από τον Αλαφούζο να φύγει | Pagenews.gr
Pagenews Team 20 Ιουνίου 2017, 18:43 20 Ιουνίου 2017, 18:43

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Μπεργκ ήταν… εξαφανισμένος το τελευταίο διάστημα και δεν τον έβρισκαν, ωστόσο ο Σουηδός εμφανίστηκε και μίλησε με τον Γιάννη Αλαφούζο μετά την αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού στην Αλ Αΐν.

Ο Σουηδός επιθετικός μίλησε απευθείας με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού και του μετέφερε την επιθυμία να αποχωρήσει. Την ώρα λοιπόν που είναι ευνόητο ότι δεν μπορεί ο παίκτης να μείνει με το ζόρι, η πρώτη πρόταση που κατέθεσε η ομάδα της Αραβίας δεν συζητείται καν από τους «πράσινους».

Κι αυτό διότι τους προσφέρθηκε μέσω του μάνατζερ Στάινερ Ντίεζ ένα ποσό της τάξεως των 2,3-2,5 εκατ. ευρώ, που απέχει κατά πολύ απ’ αυτό με το οποίο θα παραχωρούσε ο Παναθηναϊκός τον Μπεργκ.  Θυμίζουμε εξάλλου ότι βάσει ρήτρας, το «τριφύλλι» (που κατέχει το 75% των δικαιωμάτων του Μπεργκ) πρέπει να πάρει 5,2 εκατ. ευρώ για μην έχει λόγο σε ενδεχόμενη αποχώρησή του. 

Σημειώνεται πάντως ότι μετά και την επαφή του Μπεργκ με τον Αλαφούζο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και η ομάδα των Εμιράτων φέρεται να έχει ανεβάσει την προσφορά της κατά μισό εκατ. ευρώ. Είναι γεγονός ωστόσο ότι αυτή παραμένει μακριά από τα «θέλω» του Παναθηναϊκού. 

Ετικέτες: