Αθλητισμός

Η περίπτωση Αντωνίου για την “επόμενη μέρα” στον πάγκο του Άρη…

Η περίπτωση Αντωνίου για την “επόμενη μέρα” στον πάγκο του Άρη…
Ο Παύλος Μυροφορίδης έχει αναλάβει εξ΄ολοκλήρου το θέμα του προπονητή, προκειμένου μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχει καταλήξει ο Άρης στον "εκλεκτό" για την διάδοχη κατάσταση στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται σοβαρά, πλην των Νίκου Νεντίδη και Αλέκου Βοσνιάδη, είναι αυτό του νεαρού πρώην κόουτς της Σπάρτης, Σωτήρη Αντωνίου.

Με τον 41χρονο προπονητή, ο Παύλος Μυροφορίδης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ μόλις τις τελευταίες μέρες είχε μία άτυπη και ανεπίσημη συζήτηση μαζί του αναφορικά με την προοπτική εκ νέου συνεργασίας τους, αυτή τη φορά στον Άρη.

Ο Λαρισαίος προπονητής έχει να επιδείξει μία πολύ παρουσία στην Σπάρτη, πριν «λυγίσουν» τον σύλλογο οικονομικά προβλήματα λόγω της μη σταθερότητας στο διοικητικό σκέλος.

Εχει προπονήσει κατά το παρελθόν Παναχαϊκή, Πανηλειακό, Εορδαϊκό, Δωτιέα Αγιάς και Παναργειακό.

Θεωρείται δεδομένο πως το όνομα του νεαρού κόουτς θα απασχολήσει έντονα τον Παύλο Μυροφορίδη, εφόσον ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» δε καλυφθεί από τους Νίκο Νεντίδη και Αλέκο Βοσνιάδη, που πλέον βρίσκονται ψηλά στη λίστα του.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments