Αθλητισμός

Κλείνει και Κολοβέτσιο ο Παναθηναϊκός

Κλείνει και Κολοβέτσιο ο Παναθηναϊκός
Την άφιξη του Όμρι Άλτμαν αναμένεται να ακολουθήσει εκείνη του Δημήτρη Κολοβέτσιου, εφ' αποδεσμευθεί ο Ράσμους Τελάντερ.

Μια «ανάσα» πριν την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφικής του κίνησης για το καλοκαίρι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του Όμρι Άλτμαν, με την υπόθεση να «κλείνει» οριστικά και -όπως όλα δείχνουν- θετικά εντός των επόμενων ωρών.

Τη διαφαινόμενη απόκτηση του 23χρονου Ισραηλινού μεσοεπιθετικού ακολουθεί εκείνη του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο Έλληνας αμυντικός έχει δώσει τα «χέρια» με τους «πράσινους», ωστόσο το «εμπόδιο» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ακούει στο όνομα «Ράσμους Τελάντερ».

Στον Παναθηναϊκό γίνονται προσπάθειες για την αποδέσμευση του 25χρονου αμυντικού, ο οποίος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον σύλλογο λόγω των συνεχών προβλημάτων με τραυματισμούς που αντιμετώπιζε, με τον Κολοβέτσιο να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Δανού.

Εν κατακλείδι, θα πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Τελάντερ, ώστε να την ακολουθήσει η άφιξη του Κολοβέτσιου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments