Αθλητισμός

Επικοινωνία Μίχελ – Μακ!

Επικοινωνία Μίχελ – Μακ!
Ο Σλοβάκος δεν κρύβει την επιθυμία να φορέσει ξανά την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, το απόγευμα της Τετάρτης οι Λούμπος Μίχελ και Ρόμπερτ Μακ.

Οι δυο τους επικοινωνούν συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα συζητώντας το ενδεχόμενο μετακίνησης του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, από την Ζενίτ, στην Τούμπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με δική του πρωτοβουλία με τον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου, ζητώντας τους να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να δρομολογηθούν εξελίξεις που θα τον φέρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στον ΠΑΟΚ.

Ο Μακ δεν κρύβει ότι επιθυμεί διακαώς να ξαναφορέσει την φανέλα του Δικεφάλου, δανεικός για τον επόμενο χρόνο, με την προοπτική να μείνει μόνιμα στην Τούμπα, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και οι σχέσεις των δυο ομάδων.

Να σημειώσουμε ότι, οι σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον ιδιοκτήτη της Ζενίτ είναι άριστες, γεγονός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην συμφωνία δανεισμού και φυσικά στην προοπτική, απόκτησης των δικαιωμάτων του Μακ το επόμενο καλοκαίρι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό, με δεδομένη την πίεση που ασκεί ο παίκτης στον ΠΑΟΚ και ο μάνατζερ του στην Ζενίτ, να προκύψει συμφωνία μέχρι την Παρασκευή και να ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο, όπως ενημέρωσε νωρίτερα ρωσικό δημοσίευμα.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments