Αθλητισμός

Για ποιον Έλληνα “σκάει” πρόταση στο λιμάνι

Για ποιον Έλληνα “σκάει” πρόταση στο λιμάνι
Θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε κίνηση για την απόκτησή του και να κάνουν πρόταση στον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κοστολογήσει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δύσκολα θα βρουν, αφού ο Ρέτσος δεν έχει πάρα πολλές συμμετοχές, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπάρχουν δύο ομάδες από την Αγγλία κι άλλες δύο από τη Γερμανία, που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στον Ολυμπιακό τα χρήματα που ζητάει προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Γι’ αυτό το ενδεχόμενο, λοιπόν, οι Πειραιώτες οφείλουν να είναι έτοιμοι και να έχουν "στάντ μπάι" τον αντικαταστάτη του Έλληνα άσου. Και η περίπτωση που Μίλος Κοσάνοβιτς θα μπορούσε να είναι μια τέτοια εναλλακτική λύση, αν, φυσικά, ο παίκτης μείνει …διαθέσιμος για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα (η "άκρη", πάντως, με τη Σταντάρ Λιέγης έχει βρεθεί και λόγω του Κωνσταντίνου Λαϊφη).

Παράλληλα, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός φέτος έχει κάνει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, ενδεχομένως να οφείλεται και στο σενάριο πώλησης του Ρέτσου. Στην πεποίθηση, δηλαδή, που υπάρχει ότι ο νεαρός άσος μπορεί να φέρει τη μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments