Αθλητισμός

Ο Μακ ήθελε ΠΑΟΚ σαν τρελός!

Ο Μακ ήθελε ΠΑΟΚ σαν τρελός!
Ο Σλοβάκος το απέδειξε έμπρακτα.

Ο Ρόμπερτ Μακ έδειξε πόσο πολύ ήθελε να φορέσει και πάλι τα ασπρόμαυρα λέγοντας:

«Τους είπα ότι θέλω να φύγω και ήθελα μόνο να πάω στον ΠΑΟΚ, παρότι είχα ευκαιρίες και προτάσεις. Αυτό τόνισα στην Ζενίτ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ κι εύχομαι να τα πάμε και τώρα καλά, όπως είχε συμβεί την προηγούμενη φορά στον ΠΑΟΚ.

Όλοι γνωρίζουν ότι αγαπάω πολύ τον ΠΑΟΚ και έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ. Αισθάνομαι πολύ καλά στην πόλη, η ζωή εδώ μου αρέσει, όπως κι ο κόσμος.

Εγώ και η οικογένεια μου αγαπάμε τη Θεσσαλονίκη έχουμε κάνει πολλούς φίλους. Σημαντικό ήταν και το ποδοσφαιρικό κομμάτι, θέλω να τελειώσω αυτό που άρχισα, το πρωτάθλημα πια είναι ανοικτό για την διεκδίκηση του. Θέλω να παλέψω, είδα ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο και θέλω να πετύχομε περισσότερα φέτος. Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη είναι στην καρδιά μου».

Η αλήθεια είναι πως η Ζενίτ είχε στα χέρια της πρόταση καλύτερη από αυτή του Δικεφάλου, ωστοσο ο Ρόμπερτ Μακ τόνισε στους ιθύνοντες του ρωσικού συλλόγου πως δεν επιθυμεί να μεταγραφεί στη Λοκομοτιβ Μόσχας που είχε κάνει πρόταση, αλλά στον ΠΑΟΚ. Έτσι, ο Σλοβάκος έδειξε και εμπράκτως την αγάπη που τρέφει για τον Δικέφαλο.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Μακ, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφεραν πως ο διεθνής επιθετικός θα αμείβεται από τους «ασπρόμαυρους» με 600 χιλιάδες ευρώ και τα υπόλοιπο ποσό θα του το πληρώνει η Ζενίτ.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments