Αθλητισμός

Στο προσκήνιο ο Τζάρελ Εντι για τον Ολυμπιακό (vids)

Στο προσκήνιο ο Τζάρελ Εντι για τον Ολυμπιακό (vids)
Ο Ολυμπιακός κινείται γρήγορα και έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του πρώην γκαρντ-φόργουορντ των Σανς και των Ουίζαρντς, Τζάρελ Έντι. n

Μία ακόμη κίνηση με παίκτη από το ΝΒΑ θέλει να κάνει η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, προκειμένου να συμπληρώσει το «παζλ» του ρόστερ της. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν παίκτη για τις θέσεις 2-3 και φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον Τζάρελ Έντι. 

Πρόκειται για έναν 26χρονο γκαρντ-φόργουορντ που αποφοίτησε από το Virginia Tech και, παρά το γεγονός πως δεν επιλέχθηκε στο draft του 2014, κατάφερε να παίξει στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, ο Έντι έπαιξε τη σεζόν 2015/2016 στους Ούιζαρντς έχοντας 2.4 πόντους ανά αγώνα. Την περσινή σεζόν πέρασε για λίγο κι από τους Φίνιξ Σανς. 

Ο Έντι έχει περάσει και από την D-League με τους Austin Spurs και Wind City Blue και έχει έφεση στο μακρινό σουτ. Μάλιστα, το 2015, αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων του NBDL. 

Την περσινή σεζόν, είχε 14.1 πόντους (41.5% 3π.), 3.9 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ. 

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments