Το παρασκήνιο της συμφωνίας Μαρινάκη, Αλαφούζου, Βαρδινογιάννη | Pagenews.gr
Pagenews Team 25 Ιουλίου 2017, 10:31

Βασικό θέμα συζήτησης στον επιχειρηματικό κόσμο είναι η επικείμενη συνεργασία των Μαρινάκη, Αλαφούζου και Βαρδινογιάννη όσον αφορά τα media. Λογικό, αφού θα μιλάμε για μια συνεργασία που θα αλλάξει σε μεγάλο βάθμο το τηλεοπτικό πεδίο.

Η πρώτη επαφή έγινε μεταξύ της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Μαρινάκη, τους οποίους συνδέει φιλία χρόνων. Εν συνέχεια εισχώρησε στις συζητήσεις, μέσω ισχυρού πολιτικού κόμματος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με τον οποίο επίσης υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Πάντως, το επικείμενο deal δε φαίνεται να σχετίζεται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και δεν προκύπτει ότι μπορεί να φέρει εξελίξεις στο Τριφύλλι.

Αυτή τη στιγμή, άλλωστε, δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα για το αφεντικό του Παναθηναϊκού, αλλά περισσότερο έλλειψη διάθεσης, καθώς είναι κοινό μυστικό ότι έχει χάσει τον αρχικό του ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Όσο για κάποιες φήμες που θέλουν την οικογένεια Βαρδινογιάννη να μπαίνει και πάλι στον Παναθηναϊκό, αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν οι ενδείξεις για κάτι τέτοιο, ούτε με άμεσο, αλλά ούτε και με έμμεσο τρόπο. Το deal που συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι καθαρά επιχειρηματικό και δε δείχνει αφορά και το ποδόσφαιρο.

Άσχετα αν ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά απ’ αυτή τη μεγάλη συμφωνία, "ζεσταθεί" ξανά όπως προαναφέραμε και αποφασίσει να ενισχύσει περισσότερο την ΠΑΕ.