Αθλητισμός

Τα λάθη του Χιμένεθ και η… πρόωρη γκρίνια

Τα λάθη του Χιμένεθ και η… πρόωρη γκρίνια
Κακή διαχείριση από τον Ισπανό στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ο άνθρωπος που έχει ακούσει τη μεγαλύτερη κριτική από χθες το βράδυ, όταν η ΑΕΚ ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ και "αποχαιρέτισε" νωρίς το όνειρο του Champions League. Και η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός προπονητής εμφανίστηκε και φοβισμένος και με επιλογές οι οποίες φάνηκαν παράξενες.

Όπως το γεγονός ότι ξεκίνησε τον Μπακάκη σαν αριστερό μπακ, με ανάποδο πόδι, αφήνοντας εκτός τον κλασικό αριστερό μπακ Έλντερ Λόπες, που αποτελούσε επιλογή του.

Παράλληλα, έμεινε εκτός αποστολής μία υποσχόμενη μεταγραφή, ο Άρνορ Τρίστασον, αλλά και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος σε όλα τα φιλικά της προετοιμασίας ήταν βασικός και από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, ενώ προτιμήθηκε ο Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν… φευγάτος μέχρι πριν λίγο καιρό. Μάλιστα, ο Τρίστασον δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον αποκλεισμό του από την αποστολή.

Ο Χιμένεθ δεν είχε "διαβάσει" σωστά το παιχνίδι, οι σκέψεις που είχε προφανώς και δεν του βγήκε, ενώ η ΑΕΚ εμφανίστηκε "αδιάβαστη" και στις στημένες φάσεις, αφού από δύο τέτοιες προήλθαν τα γκολ, παρά το γεγονός πως όλοι γνώριζαν ότι η ΤΣΣΚΑ είναι δυνατή στο συγκεκριμένο τομέα. Η… γκρίνια για τον Χιμένεθ ξεκίνησε αρκετά νωρίς μέσα στη σεζόν, αφού και ο ίδιος έδωσε δικαιώματα και δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως θα υπάρξει ακόμα και θέμα αποχώρησής του σε περίπτωση που η ΑΕΚ αποκλειστεί και από το Europa League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments