Ξέσπασμα Γεωργίου για Εθνική, Σκίμπε και Μάνταλο | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Σεπτεμβρίου 2017, 17:04 1 Σεπτεμβρίου 2017, 17:04

nn tn nn nnnnn nn nn ntt

ntΌταν έβαλε μέσα και τον Διαμαντάκο, ε, τότε ήταν που πήγα να σπάσω την τηλεόραση. Είχα φτιαχτεί προηγουμένως βλέποντας από Ζέκα μέχρι Τζιόλη, Βέλλιο και τους υπόλοιπους. Ρε, τι κατάντια είναι αυτή; Τι ασχετοσύνη και τι αμπαλοσύνη είναι αυτή;

ntΔύο αριστερά παπούτσια φοράνε οι περισσότεροι. Και μετά μου λένε κάποιοι, γιατί γκρινιάζω με τους Έλληνες παίκτες και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια ωραία ντρίμπλα ρε, μια ωραία κάθετη πάσα… Όχι, ποτέ! Μόνο καμινάδα στην καμινάδα, σέντρα στη σέντρα και όπου βγει. 

Ούτε κοντρόλ δεν ξέρουν οι περισσότεροι, με το καλάμι βρίσκουν την μπάλα.

ntΔεν είναι ότι δεν κέρδισαν χθες τους πολύ αδύναμους Εσθονούς. Είναι η τραγική εικόνα που έδειξε πάλι χθες η Εθνική ομάδα. Από τα χαφ και μπροστά δε βλέπεται αυτό το πράγμα. Όταν βρει απέναντι μια κλειστή άμυνα, δεν μπορεί να τη διασπάσει. Σε άλλο πράγμα είναι εξπέρ. 

Πού; Στα ταμπούρι. Να κλείνουν πίσω όλους τους χώρους και να μαρκάρουν σαν τα σκυλιά. Μετρ στην ανάσχεση, μηδέν στη δημιουργία. 

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ntΠάντως, χθες μεγάλη ευθύνη δεν έχουν μόνο οι παίκτες. Έχει και ο Σκίμπε. Εξακόσια αμυντικά χαφ έβαλε, λες και είχε απέναντι του κανένα μεγαθήριο. Να το κάνει αυτό μεθαύριο με το Βέλγιο, εντάξει, θα είναι σωστό. Αλλά να το κάνει και με την Εσθονία; Ήμαρτον!!!

ntΟ παίκτης που με έχει απογοητεύσει περισσότερο είναι ο Μάνταλος, που όταν είχε πάει στην ΑΕΚ έδειχνε ότι κάποια στιγμή μπορεί να γίνει ηγέτης. Δυστυχώς, καμία πρόοδο, καμία εξέλιξη. Κατήφορο μάλλον έχει πάρει. Κι αυτός ο Φορτούνης πλατσουρίζει συνέχεια στα ρηχά. Φοβάται να πάει στα βαθιά;  

Ετικέτες: