Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: Η έγγραφη κινεζική πρόταση των 40 εκατ. ευρώ (pic)

Κώστας Μήτρογλου: Η έγγραφη κινεζική πρόταση των 40 εκατ. ευρώ (pic)
Ο ατζέντης, Πάουλο Τεισέιρα αποκάλυψε έγγραφο της Τιανγίν Κουανγιάν, η οποία τον περασμένο Φλεβάρη είχε καταθέσει πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπενφίκα για τον Κώστα Μήτρογλου, με τους «Αετούς» όμως...

Ο Έλληνας επιθετικός μετακινήθηκε στη Μαρσέιγ την τελευταία μέρα των μεταγραφών του καλοκαιριού έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του. Τον Φλεβάρη ο Έλληνας φορ είχε συνδεθεί έντονα με την Τιανγίν Κουανγιάν, αλλά τελικά η μεταγραφή του στην Κίνα δεν προχώρησε.

Ο ατζέντης, Πάουλο Τεισέιρα αποκάλυψε στο facebook έγγραφο του κινεζικού συλλόγου, όπου φαίνεται η επίσημη πρόταση που είχε καταθέσει η Τιανγίν για τον Μήτρογλου, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα τα 35 εκατομμύρια ευρώ θα έμπαιναν κατευθείαν στον λογαριασμό της Μπενφίκα και τα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια σε δόσεις. Ωστόσο, εκείνη η πρόταση δεν είχε γίνει ποτέ αποδεκτή από τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομάδας, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο κινεζικός σύλλογος είχε επανέλθει λίγες μέρες αργότερα με προφορική πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία επίσης δεν είχε γίνει αποδεκτή από τους «Αετούς».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments