Αθλητισμός

Κύπρος – Ελλάδα 1-2: Αφεντικό και πάλι η Ελλαδάρα, μόνη στη 2η θέση

Κύπρος – Ελλάδα 1-2: Αφεντικό και πάλι η Ελλαδάρα, μόνη στη 2η θέση
Κύπρος - Ελλάδα 1-2: Με Μήτρογλου και Τζιόλη να σκοράρουν και να γυρίζουν το ματς από το γκολ του Σωτηρίου, η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου επικράτησε με 2-1 στην Κύπρο και σε συνδυασμό με τη νίκη του Βελγίου μέσα στη Βοσνία είναι και πάλι στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Αποστολή στη Λευκωσία: Βασίλης Μοιρώτσος

Κύπρος – Ελλάδα 1-2: Με Μήτρογλου και Τζιόλη να σκοράρουν και να γυρίζουν το ματς από το γκολ του Σωτηρίου, η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου επικράτησε με 2-1 στην Κύπρο και σε συνδυασμό με τη νίκη του Βελγίου μέσα στη Βοσνία είναι και πάλι στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Η Εθνική μπήκε στο γήπεδο σαν να πηγαίνει να παίξει… φιλικό παιχνίδι. Γρήγορα κατάλαβαν, όμως, οι παίκτες του Σκίμπε πως αν δεν παλέψουν δεν θα τους χαριστεί τίποτα. Και ο Σωτηρίου τους το έκανε ακόμα πιο σαφές στο 18′, όταν βγήκε απέναντι στον Καρνέζη και με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ.

Ευτυχώς η Ελλάδα αντέδρασε γρήγορα. Κι όταν λέμε αντέδρασε, δεν ισοφάρισε απλά, αλλά μέσα σε δύο λεπτά έφερε τούμπα το ματς. Στο 24′ ο Μάνταλος έκλεψε ψηλά την μπάλα, έδωσε στον Μήτρογλου, αυτός με μαγική προσπάθεια απέφυγε τον Λαϊφη και με άψογο πλασέ ισοφάρισε. Δύο λεπτά αργότερα, από κόρνερ του Φορτούνη, ο Τζιόλης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έδωσε προβάδισμα στην Εθνική, η οποία είχε άλλη μια καλή ευκαιρία μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, αλλά ο Μάνταλος δεν γύρισε καλά την μπάλα στον Σταφυλίδη που ήταν μόνος του.

Η Ελλάδα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερο συγκεντρωμένη για να μην πάθει την ίδια ζημιά με το πρώτο. Είχε τεράστια ευκαιρία με τον Τοροσίδη στο 48′ με την κεφαλιά του από κοντά να φεύγει έξω, ενώ στο 57′ πλασέ του Μάνταλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Η Ελλάδα γύρισε προς τα πίσω στο τελευταίο 20λεπτο, δίνοντας την ευκαιρία στην Κύπρο να πάρει μέτρα στο γηπεδο και να απειλήσει στο 78΄με σουτ του Οικονομίδη που έδιωξε ο Καρνέζης. Ωστόσο αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία των Κύπριων, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους και να στέλνει την Εθνική και πάλι στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments