Αθλητισμός

Πέτγουεϊ: Το πήρε απόφαση – Σταματά το μπάσκετ (pic)

Πέτγουεϊ: Το πήρε απόφαση – Σταματά το μπάσκετ (pic)
O Aμερικανός φόργουορντ του Άρη ''άστραψε'' και ''βρόντηξε'' μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ανακοινώνοντας μέσω Twitter τις προθέσεις του.

Νέο ”ξέσπασμα” από τον Μπρέντ Πέτγουεϊ, ο οποίος δεν άντεξε τα χαμηλά επίπεδα στα οποία κυμάνθηκε η απόδοσή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ανακοινώνοντας, για άλλη μια φορά, την πρόθεσή του να ”κρεμάσει” τα μπασκετικά παπούτσια του.

Ο Πέτγουεϊ ήταν φανερά εκνευρισμένος με τον εαυτό του, κάτι που φρόντισε να δείξει μέσω της νέας ανάρτησής του στο Twitter, τα ξημερώματα της Κυριακής:

”Αν δεν μπορώ να συνεισφέρω στο παρκέ, είναι ώρα να σταματήσω το μπάσκετ. Σέρνομαι, τώρα παίρνω την ευθύνη, καλύτερα να αποσυρθώ για το καλό της ομάδας μου.”, ανέφερε σχετικά.

Στη συνέχεια, ο Πέτγουεϊ συνέχισε τα ”τιτιβίσματα”, με τα οποία ευχαριστούσε τους πρώην συμπαίκτες και προπονητές του, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους θέλει να σταματήσει:

”Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και προπονητές, που είχα σε όλη την καριέρα μου και όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα σε όλη μου την ζωή για το γεγονός ότι μου έδωσαν μία ευκαιρία. Ήθελα και στην τελευταία μου απόφαση να είμαι πετυχημένος. Είμαι ευγνώμων για όλες τις καλές στιγμές στο μπάσκετ. Και είχα ορισμένες σπουδαίες στιγμές. Κυρίως όταν οι διαιτητές μου φέρονται σαν να είμαι… ρούκι, να μου σφυρίζουν όταν αναπνέω πάνω σε έναν άλλο, είναι ώρα να φεύγω.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments