Αθλητισμός

Μπελ: ”Έχω αυτοπεποίθηση, οπότε… ό,τι πει ο κόουτς Γιαννάκης”

Μπελ: ”Έχω αυτοπεποίθηση, οπότε… ό,τι πει ο κόουτς Γιαννάκης”
Ο Γκάρι Μπελ τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του αλλά και στον Παναγιώτη Γιαννάκη.

O Γκάρι Μπελ ήταν από τους διακριθέντες καλαθοσφαιριστές του Άρη στη νίκη με 59-56 επί της Αβελίνο για το Βasketball Champions League, με τον ίδιο να δηλώνει, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ότι είναι επαγγελματίας και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βοηθά τον Άρη, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

”Πρέπει πάντα να είμαι έτοιμος, είμαι επαγγελματίας, άρα πρέπει να το κάνω αυτό. Δεν θα πρέπει να μας επηρεάζουν τα προηγούμενα αποτελέσματα, όποια κι αν είναι αυτά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Όποτε μου έρχεται η μπάλα στα χέρια να κάνω στην σωστή προσπάθεια, να σουτάρω και να ευστοχήσω, για να βοηθήσω την ομάδα μου”, ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση για το ματς με τον ΓΣΛ, απάντησε: ‘Θα κάνουμε την αποκατάστασή μας και θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε και το παιχνίδι του Σαββάτου”.

Τέλος, προσέθεσε ότι η απόφαση για τη θέση που θα χρησιμοποιείται ανήκει στον Γιαννάκη:  “Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει το τι θα γίνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Εγώ έχω και την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι την ομάδα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments