Αθλητισμός

Μπάκι: ”Θα πάω στην Ιταλία με το… ποδήλατο, αν πάρουμε το πρωτάθλημα”

Μπάκι: ”Θα πάω στην Ιταλία με το… ποδήλατο, αν πάρουμε το πρωτάθλημα”
Ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάκι, παραχώρησε μια συνέντευξη με πολλές... ατάκες-φωτιά, σε Μέσο της πατρίδας του.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, με έντονο ”χρώμα” ΠΑΟΚ, παραχώρησε ο Κριστιάνο Μπάκι σε ΜΜΕ της πατρίδας του, της Ιταλίας.

Ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε στους συμπατριώτες του αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή στην Ελλάδα, την εμπειρία του να είσαι στον ΠΑΟΚ αλλά και για τις πιθανότητες που έχει ο σύλλογος για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάκι:

Για τη ζωή του στον ΠΑΟΚ: ”Στον ΠΑΟΚ έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής μου και η αντιμετώπιση για το ποδόσφαιρο. Είναι τελείως διαφορετικά από την Ιταλία και την Πορτογαλία, όχι μόνος προπονητικά αλλά ως περιβάλλον. Το πάθος των φιλάθλων για τον ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλο. Στον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει εφτά ματς κεκλεισμένων των θυρών από περσινή τιμωρία που κουβαλάει η ομάδα, για επεισόδια των οπαδών της και η τιμωρία θα λήξει τις αρχές Δεκεμβρίου. Η τιμωρία θα λήξει για το ματς με τον Παναθηναϊκό και εκεί πιθανότατα, θα έχουμε νέα τιμωρία εφτά αγωνιστικών (σ.σ. γέλια)”.

Για το ματς με τον Ατρόμητο: ”Με τους Ιταλούς του προπονητικού επιτελείου αστειευόμαστε για το πώς θα επιστρέψουμε στην Ιταλία, αν θα κερδίζαμε το πρωτάθλημα. Για παράδειγμα, θα ήμουν έτοιμος να επιστρέψω … σε ποδήλατο! Θα δούμε πώς θα πάει, είμαι περίεργος. Είμαστε πολύ καλύτεροι και όλα θα κριθούν στον δεύτερο γύρο. Ο Ατρόμητος είναι μια έκπληξη για το πρωτάθλημα, καθώς δεν θεωρείται ένα από τα «μεγάλα» ονόματα και αν κερδίσουμε εναντίον τους, θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην πρώτη θέση”.

Για την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ: ”Υπάρχει τρελός ενθουσιασμός, αλλά δεν είναι εύκολο το περιβάλλον. Υπάρχει μια τεράστια πίεση επειδή η τηλεόραση και το ραδιόφωνο μιλούν συνεχώς για μας. Και ένας από τους στόχους μας είναι να προσπαθήσουμε να αποβάλλουμε κάποια από αυτή την πίεση που είναι το πιο δύσκολο πράγμα”.

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: ”Ο Λουτσέσκου είναι πολύ καλός προπονητής, έχει μια υποβλητική και πρωτοποριακή ποδοσφαιρική ιδέα. Λογικά, χρειάζεται χρόνος και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Με αυτόν, βρίσκω τον εαυτό μου πολύ καλά, παρόλο που πρόσφατα συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά. Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη. Γνωρίζω ειδικότερα την αμυντική φάση του παιχνιδιού, και την ανάλυση βίντεο, που είναι και οι αρμοδιότητες μου στον ΠΑΟΚ.Γνωριζόμουν με τον Ντιέγκο Λόνγκο, κι έτσι όλα ξεκίνησαν. Είμαστε μια πολυεθνική ομάδα όπου μιλάμε στα Αγγλικά. Υπάρχουν λίγοι Έλληνες. Επίσης, γνωρίζοντας την πορτογαλική γλώσσα, μπορώ να βοηθήσω στην επικοινωνία με τους πολλούς παίκτες της ομάδας από την Βραζιλία και της Πορτογαλία”.

Για το πως θα πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα: ”Θα πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς απέναντι στις "μικρές" ομάδες. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο οικονομικό χάσμα μεταξύ των πρώτων 4 ή 5 ομάδων και των υπόλοιπων. Για τους αποκαλούμενους «μικρούς» το να πάρουν στην έδρα τους μια ισοπαλία απέναντι μας ισοδυναμεί με μια νίκη. Απέναντι σε αυτές τις ομάδες δεν είναι ποτέ εύκολο και γι ‘αυτό, για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να τους κερδίζουμε στην έδρα τους”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments