Ελλάδα

Επεισόδια στο Μετς: Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο μετακλητός υπάλληλος της Χρυσής Αυγής

Επεισόδια στο Μετς: Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο μετακλητός υπάλληλος της Χρυσής Αυγής
Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των υπαλλήλων της Βουλής θα παραπεμφθεί ο μετακλητός υπάλληλος της Χρυσής Αυγής, που συνελήφθη για τα επεισόδια στο Μετς μετά τον αγώνα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με τον Εθνικό Πειραιώς.

Με το ερώτημα της απόλυσης αναμένεται να παραπεμφθεί σύμφωνα με πληροφορίες στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των υπαλλήλων της Βουλής ο μετακλητός υπάλληλος της Χρυσής Αυγής που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο να μετέχει σε επεισόδια μεταξύ οπαδών στο κλειστό γήπεδο του Μετς.

Εννέα άτομα συνελήφθησαν, συνολικά, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο γήπεδο του Μετς. Αρχικά έγιναν 11 προσαγωγές, ενώ στη συνέχεια οι 9 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι οκτώ από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας από 16 έως 39 ετών και ο ένας Αλβανός.

Όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Εθνικός Πειραιώς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 Ανδρών το Σάββατο, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που αποχωρούσαν από το γήπεδο.

Ακολούθησαν επεισόδια, ενώ έβαλαν φωτιά σε επτά μηχανάκια και προκάλεσαν φθορές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις που έσβησαν τις φωτιές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments