Αθλητισμός

Εστουδιάντες – ΑΕΚ 78-85: Με φόρα για την πρόκριση!

Εστουδιάντες – ΑΕΚ 78-85: Με φόρα για την πρόκριση!
Εστουδιάντες - ΑΕΚ 78-85: Σπουδαίο ''διπλό'' για την ΑΕΚ στην Ισπανία. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα μπορεί να μην κάλυψε τη διαφορά της ήττας του πρώτου ματς, όμως πήρε νίκη τεράστιας σημασίας, η οποία την επαναφέρει γερά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Εστουδιάντες – ΑΕΚ 78-85: ”Ένωση” γερά για την πρόκριση! Μεγάλο ”διπλό” της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα στην Ισπανία επί της Εστουδιάντες. Η ΑΕΚ μπόρεσε να ”χτυπήσει” σε καίρια σημεία του ματς, παίρνοντας στην τελευταία ”στροφή” τον έλεγχο από τους γηπεδούχους, φτάνοντας σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Σάκοτα έφτασε στο 4-4 και μπήκε εκ νέου στο κόλπο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Basketball Champions League. Ντούσαν Σάκοτα, Μάνι Χάρις και Τζέιμς οι πρωταγωνιστές για την ελληνική ομάδα που πριν από το τζάμπολ βρισκόταν σε δυσχερή θέση, αλλά μετά από το αποτέλεσμα που πήρε αναπτερώνει σημαντικά τις ελπίδες πρόκρισης.

Το μόνο αρνητικό είναι πως, παρά τις προσπάθειες, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να υπερκεράσει τη διαφορά της ήττας που είχε υποστεί από τους Ισπανούς στο πρώτο ματς, χάνοντας το πλεονέκτημα για… δυο πόντους (+7 στην Ισπανία έναντι -8 στο ΟΑΚΑ).

Φοβερός ο Μάνι Χάρις με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ, 13 πόντοι και 7 ριμπάουντ από τον Ντελρόι Τζέιμς και 17 πόντοι από τον Σάκοτα. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι είχαν τον Λάντεσμπεργκ σε καλή ημέρα (16π).

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 41-34, 56-55, 78-85

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments