Αθλητισμός

Πολύ μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ

Πολύ μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ
Παίκτης έκπληξη!

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνάς του, με τις περιπτώσεις των Μολέντο και Χατσερίντι να ξεχωρίζουν, με τον Λούμπος Μίχελ να κάνει προσπάθειες ώστε να φέρει στην Τούμπα τον δεύτερο.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος, μίλησε για τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, Εβγκένι Χατσερίντι, στο ”Metropolis 95.5”. Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χατσερίντι: «Είναι ένα παιδί στυλ Μανωλά. Είναι ένα παιδί πολύ σκληρό, δυνατό, με μέτρια στριψίματα, με αρκετά καλή ταχύτητα, τότε του έλειπε η ποιότητα στο χτίσιμο από πίσω, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Βέβαια τώρα έχει βελτιωθεί και σε αυτό πάρα πολύ. Είναι ένας καλός παίκτης με ελληνικές ρίζες, έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα εάν έρθει θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για το εάν θα κάνει τη διαφορά: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και χρειάζεται να βάζει στο ρόστερ του καλύτερους παίκτες. Αξίζει και μπορεί να είναι σχετικά εύκολα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και σίγουρα θα βοηθήσει. Για το εάν θα κάνει τη διαφορά αυτό εξαρτάται από την προσαρμογή και από τη χημεία που θα έχει με την ομάδα».

Για το συμβόλαιο του Χατσερίντι: «Είναι ένα λογικό νούμερο για την Ουκρανία»

Για σύγκριση Χατσερίντι – Μολέδο: «Είναι διαφορετικοί παίκτες. Ο Χατσερίντι είναι πιο στόπερ από τον Μολέδο που είναι πιο εγκεφαλικός. Είναι και οι δύο σκληροί και δυναμικοί. Ο Χατσερίντι είναι πιο γρήγορος, ίσως και στο χτίσιμο του παιχνιδιού είναι καλύτερος. Ικανοί στο ψηλό παιχνίδι. Ο Χατσερίντι βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο για να μπει πιο γρήγορα στο dna της ομάδας. O Μολέδο είναι πιο λίμπερο, μπορεί να οργανώσει καλύτερα την αμυντική γραμμή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments