Πολιτική

ΑΝΕΛ: Συνεδριάζουν ΚΟ και Εκτελεστική Επιτροπή με φόντο το Σκοπιανό

ΑΝΕΛ: Συνεδριάζουν ΚΟ και Εκτελεστική Επιτροπή με φόντο το Σκοπιανό
Στα γραφεία του κόμματος συνεδριάζουν η Κοινοβουλευτική ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ με το Σκοπιανό να αποτελεί βασικό θέμα.

Η συνεδρίαση των ΑΝΕΛ πραγματοποιείται την ώρα που υπάρχει πόλεμος δηλώσεων μεταξύ στελεχών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για το συλλαλητήριο και τη στάση στο Σκοπιανό ενώ όλοι βρίσκονται εν αναμονή των αποφάσεων του Πάνου Καμμένου.

Παράλληλα, μαίνεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δημήτρη Καμμένου και του Μάκη Μπαλαούρα, με αφορμή το Σκοπιανό.

«Ο Δημήτρης Καμμένος, δημιουργεί προβλήματα ανάμεσα στους βουλευτές των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ με δηλώσεις του», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μπαλαούρας, σήμερα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Όταν ρωτήθηκε δε, για την κίνηση Παπαδημούλη να δείξει φωτογραφίες στους Ευρωπαίους, από βουλευτές και ευρωβουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, είπε ότι πολύ καλά έκανε.

Στην αντιπέρα όχθη, ο κ. Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος φιλοξενούνταν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εξερράγη μόλις του μεταφέρθηκαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις.

«Είναι δυνατόν να βάζει χέρι ο κ. Μπαλαούρας στους ΑΝΕΛ για το πώς θα συμπεριφερθούν; Είναι δυνατόν να κάνει το ίδιο ο Σάκης Παπαδόπουλος, έχει το θράσος να πιάνει στο στόμα του τον Πάνο τον Καμμένο τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και να τον καλεί να παραιτηθεί; Κύριε Παπαδόπουλε συνέλθετε λιγάκι! Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε; Να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Κύριε Σκουρλέτη είναι δυνατόν να μας εγκαλείτε και να μας μαλώνετε; Είναι ο δάσκαλος και ο μαθητής να τον μαλώσει; Συγκυβερνάμε», ανέφερε μεταξύ άλλων σε έντονο τόνο ο κ. Καμμένος.

«Είναι μια συνεργασία μεταξύ ίσων. Όχι μεταξύ του καλού και το κακού. Και λέω στον κ. Μπαλαούρα αν έχουν κάνει λάθη οι προηγούμενοι -όπως τους κατηγορείτε- δεν μπορούμε να τα συνεχίσουμε. Εκτός αν έχει καμιά κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία», είπε εν συνεχεία.

«Οι ΑΝΕΛ είμαστε σαφείς: Μακεδονία δεν περνάει», τόνισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όταν ρωτήθηκε δε, τι απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν ακραίο και εθνικιστή είπε: «Την Κυριακή όλοι οι ακραίοι στο Σύνταγμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments