Αθλητισμός

”Δεν ζήτησα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, αλλά…”

”Δεν ζήτησα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, αλλά…”
Ο Εβγκέν Σάκχοφ προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Εβγκέν Σάκχοφ. Τι είπε για τον ρόλο του στην ομάδα, τον Λέο Μάτος αλλά και την πορεία πρωταθλητισμού.

Για την ψυχολογία εντός ομάδας: "Η ψυχολογία ανεβαίνει όταν είσαι στην 1η θέση και η πίεση είναι ανάλογη, αλλά εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Αυτό είναι που έχει σημασία μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα".

Για τη διαφορά της φετινής ομάδας από την περσινή: "Η ομάδα δεν είναι τόσο διαφορετική, σε κάθε ομάδα έρχονται και φεύγουν παίκτες. Σκοπός μας είναι να πετύχουμε τον στόχο μας και πιστεύουμε ότι φέτος θα τα καταφέρουμε. Το σημαντικό είναι να παίρνεις τα αποτελέσματα στα παιχνίδια".

Για το που θα κριθεί ο τίτλος: "Ο τίτλος θα κριθεί στην νοοτροπία της ομάδας. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, με οποιονδήποτε αντίπαλο. Εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα".

Για τον δικό του ρόλο φέτος στην ομάδα: "Είναι λίγο δύσκολο να το διαχειριστώ αυτό, προσπαθώ για το καλύτερο πάντα, προπονούμαι με την ομάδα και στο γυμναστήριο. Προσπαθούμε σαν σύνολο να έχουμε καλό κλίμα και προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όλοι. Δεν είχα ζητήσει ακριβώς να φύγω, αλλά ζήτησα παραπάνω χρόνο συμμετοχής και μου δόθηκε, για να δείξω κι εγώ πράγματα".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: "Νομίζω θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Κάθε φορά ο ΠΑΣ μας δυσκολεύει στα Γιάννενα".

Για τον Μάτος: "Ότι και να πω, δείχνει από μόνος του τι άνθρωπος είναι και τι ποιότητα βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για την ομάδα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Μας δίνει την ενέργεια που μας λείπει στις δύσκολες στιγμές, όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ ή όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και νομίζω στο τέλος θα τον κάνουμε χαρούμενο".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments