Αθλητισμός

Ανδριόπουλος: ”Αν όλα πάνε καλά, η ΑΕΚ μετακομίζει το 2020/21”

Ανδριόπουλος: ”Αν όλα πάνε καλά, η ΑΕΚ μετακομίζει το 2020/21”
Οι δηλώσεις του υπεύθυνου για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο project manager της ”Αγιας Σοφιάς”, Δημήτρης Ανδριόπουλος, μίλησε στην εφημερίδα ”Live Sport” για την πορεία των εργασιών στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ανδριόπουλου:

«Έχω ακούσει δημοτικό σύμβουλο να λέει ‘ας καεί το άλσος, αρκεί να μη γίνει το γήπεδο του… Μελισσανίδη’. Το πιστεύετε αυτό; Είναι αλήθεια. Αυτά αντιμετωπίζουμε. Ο δήμος πρέπει να αγκαλιάσει το έργο. Δεν γίνεται αλλιώς. Το έχω πει πόσες φορές. Πρέπει να βρεθεί δίπλα στο έργο και να αντιληφθεί τι θα κερδίσει η πόλη από την κατασκευή του γηπέδου. Είναι κρίμα να λειτουργεί έτσι ο δήμος γιατί και το γήπεδο θα γίνει και η υπογειοποίηση σύντομα θα ξεκινήσει. Κι ο δήμος είναι απέναντι σε όλα αυτά που είναι και προς δικό του συμφέρον, όχι μόνο της ΑΕΚ».

Όσο για το πότε θα είναι έτοιμο το έργο; «Το 2019 έπειτα από όλα όσα έχουν γίνει είναι ανέφικτος στόχος. Αν δεν υπάρξουν για παράδειγμα έντονες βροχοπτώσεις, απεργίες ή τρικλοποδιές, γιατί υπάρχει για παράδειγμα η υπογειοποίηση που είναι δημόσιο έργο και δεν εξαρτάται από μας. Αυτή-κακά τα ψέματα-επηρεάζεται από τις εκλογές που θα έχουμε του χρόνου. Τα γραφειοκρατικά, για να μην παρεξηγηθώ, όχι η οντότητα. Αν, λοιπόν, πάνε όλα καλά, τότε η ομάδα δεδομένα θα μπορεί να παίξει μπάλα στο γήπεδο τη σεζόν 2020/21».

Σχετικά με τη χωρητικότητα, τέλος, που θα έχουν οι διώροφες κερκίδες (που θα τοποθετηθούν μέσα σε διάστημα 45 ημερών), τονίζει: «Θα φτάσουμε τις 34 με 35 θύρες. Η χωρητικότητα θα είναι πάνω από 32.000 και θα πλησιάζει προς τους 33.000 θεατές. Ο τρόπος που θα γίνει η κατασκευή θα δημιουργεί μια απίστευτη ακουστική. Θα είναι κάτι μοναδικό σαν εμπειρία να βλέπει κάποιος παιχνίδι στην ‘Αγια-Σοφιά’».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments