Δήμος Καλαμαριάς: Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΚΕΑ | Pagenews.gr
Pagenews Team 17 Απριλίου 2018, 04:38 17 Απριλίου 2018, 4:38

Στην 6η διανομή τροφίμων θα προχωρήσει ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος »Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Να γίνε γνωστό, ότι τα προϊόντα θα παραλάβουν μόνο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να παραλαμβάνουν προϊόντα του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα περιλαμβάνει είδη παντοπωλείου, είδη μαναβικής και κοτόπουλο.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να τα παραλάβουν την Τρίτη 24 Απρίλιου 2018, ώρα 09:00 – 14:00, στον χώρο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας & Ισότητας των δύο φύλων Αμισού & Ι. Παπανικόλα 18.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημο έγγραφο που να αναφέρει τον ΑΜΚΑ τους και δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής. Δικαιούχος είναι αυτός που έχει κάνει την αίτηση. Μπορεί να παραλάβει και άλλο μέλος της οικογένειας του δικαιούχου με την επίδειξη του ΑΜΚΑ και των δύο. Σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο απαιτείται να προσκομίσει εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.

Όλοι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιάννης Μπουτάρης: Προχωρούν οι διαδικασίες για το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών

Χανιά: «Κλείνει» το Ενετικό λιμάνι για τα οχήματα

Περιφέρεια Αττικής: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια στα ρέματα της βόρειας Αθήνας

Υποψηφιότητα για τον δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Αηδονόπουλος

Ετικέτες: