Αθλητισμός

Θέλει “Μπελούτσι” ο Ολυμπιακός – Αργεντινός παιχταράς τρελαίνει το λιμάνι

Θέλει “Μπελούτσι” ο Ολυμπιακός – Αργεντινός παιχταράς τρελαίνει το λιμάνι
Ο Ολυμπιακός θέλει να ρίξει... βόμβα στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί έναν καλό μεσοεπιθετικό που θα έχει με ευκολία την καλή κάθετη πάσα και θα μπορεί να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες. Και ο Μαρτίνς αναζητεί αυτό τον παίκτη όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Τελευταία πρόταση που έγινε στους ερυθρόλευκους αφορά τον Αργεντινό Εζεκιέλ Τσερούτι. Γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου 1992 με ύψος 1,69μ. ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται από τον περασμένο Γενάρη στην Αλ Χιλάλ, έχοντας μεταπηδήσει στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με μεταγραφή από την Σαν Λορέντζο.

Στην Αλ Χιλάλ έκανε το τελευταίο εξάμηνο 8 συμμετοχές και 1 γκολ. Με τη φανέλα της Σαν Λορέντζο είχε τη διετία 2016-18 48 παιχνίδια και 6 γκολ, ενώ έχει παίξει στη Σαρμιέντο (105 συμμ. – 7 γκολ), την Ολίμπο (37 συμμ. – 3 γκολ) και την Εστουντιάντες (45 συμμ. – 6 γκολ). Ο Τσερούτι αγωνίζεται στο δεξί φτερό, ωστόσο με την ίδια ευχέρεια παίζει αριστερός εξτρέμ και επιτελικός μέσος.

Παίκτης που θυμίζει… Μπελούτσι, για όσους αναπολούν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό που ήταν μικρόσωμος αλλά… θαυματουργός. Ο Τσερούτι δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και ψάχνεται να αποχωρήσει, ενώ θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Η ρήτρα του, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του ίδιου είναι κοντά στα 800.000 ευρώ ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον… πρώην – Απ’ αυτόν «έκλεψε» τον Γκερέρο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments