Αθλητισμός

Έβγαλε μάτια η “καψούρα” του Μάρτινς – Κίνδυνος να χαθεί, τρέχει ο Ολυμπιακός

Έβγαλε μάτια η “καψούρα” του Μάρτινς – Κίνδυνος να χαθεί, τρέχει ο Ολυμπιακός
Τρελάθηκε ο Μάρτινς μαζί του, τον θέλει για βασικό.

Ο Λεονάρντο Κούτρης «λαβώθηκε» στον αριστερό ώμο, στις 22 Απριλίου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση Πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Έπειτα από περίπου τρεις μήνες, ο Ελληνοβραζιλιάνος αριστερός μπακ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο φιλικό ματς με τη Σεντ Τρούιντεν.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για 63 λεπτά στο «Mijnstadion» του Μπέρινγκεν και έδειξε να πατάει καλά στο γήπεδο, μετά την πολύμηνη αγωνιστική αποχή. Τόσο καλά που έκανε τον Μάρτινς να… τρίβει τα μάτια του.

Δεν περίμενε πως στην πρώτη του παρουσία μετά από τρεις μήνες θα είναι τόσο καλός και τόσο έτοιμος ακόμα και για την πρώτη ενδεκάδα. Είπε μάλιστα σε ανθρώπους της διοίκησης πως είναι ένα παιδί που θα βοηθήσει πάρα πολύ, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, αφού πρόκειται για μπακ που ανεβοκατεβαίνει την πλευρά χωρίς προβλήματα.

Μόνο που… μάτια δεν έχει μόνο ο Μάρτινς. Βρέθηκαν διάφοροι ατζέντηδες και στο χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού. Και είδαν τον Κούτρη και ενημερώθηκαν πως μόλις… επέστρεψαν. Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν αργά ή γρήγορα δείτε να κινείται κάτι και να… τρέχει ο Ολυμπιακός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments