Πολιτική

Ρώσος πρέσβης: Απογοητευτική η στάση της Ελλάδας

Ρώσος πρέσβης: Απογοητευτική η στάση της Ελλάδας
«Απογοητευτική» χαρακτήρισε ο Ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, την κίνηση της Ελλάδας να απελάσει τους Ρώσους διπλωμάτες.

«Απογοητευτική» χαρακτήρισε ο Ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, την κίνηση της Ελλάδας να απελάσει τους Ρώσους διπλωμάτες, ενώ τόνισε πως μέχρι τότε οι οι ελληνορωσικές σχέσεις διένυαν περίοδο «πρωτοφανούς ακμής».

Ο  κ. Μάσλοβ έκανε αυτές τις δηλώσεις την Πέμπτη, μιλώντας στο Sputnik και μάλιστα σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα στο twitter.

Οι δηλώσεις του Ρώσου πρέσβη

«Τα τελευταία χρόνια ήταν περίοδος πρωτοφανούς ακμής στις ρωσο-ελληνικές σχέσεις. Ο πλούσιος πολιτικός διάλογος στο υψηλότατο και υψηλό επίπεδο».

«Το Αφιερωματικό έτος Ρωσία – Ελλάδα 2016, το κοινό Έτος Τουρισμού 2017/2018, στενές επαφές αρμόδιων υπουργείων, επιχειρηματιών και κοινωνίας των πολιτών».

«Οι κινήσεις της ελληνικής πλευράς, κατά την φετινή χρονιά των 190 χρόνων από την ίδρυση των διπλωματικών μας σχέσεων και της 25ης επετείου του θεμελιώδους Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας, έχουν γίνει απογοήτευση για μας».

«Η δήλωση της Μ.Ζαχάροβα ήταν σωστή και ισορροπημένη, ενώ η αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ υπερβολική».

Οι αναρτήσεις στο twitter

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments