Διεθνή

Ισλανδία: Ρεκόρ στις εγκυμοσύνες μετά τη νίκη επί της Αγγλίας (pic)

Ισλανδία: Ρεκόρ στις εγκυμοσύνες μετά τη νίκη επί της Αγγλίας (pic)
Αλήθεια ή απλά... τρολάρισμα. Δείτε τι έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής αναισθησιολόγος νοσοκομείου της Ισλανδίας, ακριβώς εννιά μήνες μετά τον ποδοσφαιρικό άθλο της Εθνικής ομάδας της χώρας.

Πριν από λίγες μέρες, όταν η Μπαρτσελόνα έκανε την τεράστια ανατροπή απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ζεράρ Πικέ δήλωνε: “Σε εννέα μήνες θα φανούν τα αποτελέσματα της χαράς των οπαδών μας”, εννοώντας φυσικά πως αυτή η χαρά της ανατροπής θα έστελνε τους οπαδούς στα… κρεβάτια τους εκείνο το βράδυ παρέα με τις γυναίκες τους.

Αυτό φαίνεται πως συνέβη πριν από εννιά μήνες στην Ισλανδία. Και συγκεκριμένα, τη μέρα που η Εθνική τους ομάδα πετύχαινε τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, επικρατώντας της Αγγλίας στους “16” του Euro, που την έφερε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ακριβώς εννιά μήνες μετά από εκείνη τη μεγαλειώδη βραδιά για όλη τη χώρα, ο επικεφαλής αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο Λαντσπιτάλι της Ισλανδίας πληροφόρησε τον κόσμο μέσω twitter πως είχε ρεκόρ επισκληρίδιων ενέσεων στο μαιευτήριο. Με λίγα λόγια, ρεκόρ στις γέννες.

“Ρεκόρ στον αριθμό επισκληριδίων (ενέσεων) στο μαιευτήριο αυτό το Σαββατοκύριακο, εννέα μήνες μετά από τη νίκη 2-1 επί της Αγγλίας”, ήταν το tweet που συνοδεύτηκε από… πονηρό χαμόγελο, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments