Αθλητισμός

Οπαδοί της Φενέρ βγάζουν τις μπλούζες Ολυμπιακών – Στήνουν ενέδρες στο γήπεδο (vid)

Οπαδοί της Φενέρ βγάζουν τις μπλούζες Ολυμπιακών – Στήνουν ενέδρες στο γήπεδο (vid)
Μυρίζει μπαρούτι στην Κωνσταντινούπολη. Οπαδοί της Φενέρ στρίμωξαν Ολυμπιακούς, τους ανάγκασαν να βγάλουν τις μπλούζες τους, τους προπηλάκισαν και τους έβρισαν. Την ίδια ώρα, κοντά στο γήπεδο έστησαν ενέδρα και επιτέθηκαν σε Ρώσους.

Δυστυχώς η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη μυρίζει μπαρούτι. Μετά τα αιματηρά επεισόδια που έγιναν στην πλατεία Ταξίμ, με οπαδούς της Φενέρ να κάνουν επίθεση σε Ολυμπιακούς, ήρθε ακόμα ένα βίντεο να επιβεβαιώσει τις… άγριες διαθέσεις των Τούρκων.

Συγκεκριμένα, διακρίνονται Τούρκοι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ να περικυκλώνουν Έλληνες και με το “έτσι θέλω” να τους αναγκάζουν να βγάλουν τις μπλούζες τους και να τους τις δώσουν. Στη συνέχεια μάλιστα βρίζουν τον Ολυμπιακό φωνάζοντας συνθήματα στα ελληνικά.

Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ζητήσει από τους φιλάθλους της να είναι προσεκτικοί κατά τη μετακίνησή τους στην Πόλη και να μην φορούν διακριτικά του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο:

Τούρκοι στήνουν ενέδρες σε Έλληνες και Ρώσους

Όπως μετάδωσε η «NOVA», οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε είχαν στήσει ενέδρα σε οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στους οποίους επιτέθηκαν.

Μάλιστα, ένας από αυτούς έπεσε από μια ψηλή σκάλα και τραυματίστηκε.

Επιπλέον, από τη στάση του μετρό μέχρι το γήπεδο δεν υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις, με τους οργανωμένους οπαδούς των Τούρκων να βγαίνουν από τα στενά κρατώντας σπασμένα μπουκάλια μπύρας και ψάχνοντας… θύματα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments