Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον τελικό (vid)
Δείτε το γκολ με το οποίο η Ρεάλ προηγείται της Γιουβέντους.
Δείτε το γκολ με το οποίο η Ρεάλ προηγείται της Γιουβέντους.
12.09.2026 | 14:30
Μίνα Καραμήτρου: Θύμα απάτης η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ - Τι συνέβη[vid]
12.09.2026 | 14:23
Prorata Poll: ND Holds 9-Point Lead, Tsipras Consolidates Second Place as Karystianou Plunges
12.09.2026 | 14:13
Hatzivassiliou: ‘Kastellorizo Is the Heart of Greece’ — Clear Message to Ankara
12.09.2026 | 14:08
Χατζηβασιλείου: «Το Καστελόριζο είναι η καρδιά της Ελλάδας» – Μήνυμα προς Άγκυρα από την ακριτική γραμμή
12.09.2026 | 13:56
Saudi Arabia’s Oil Escape Route Is Hit — New Shock Looms for Brent and Tanker Rates
12.09.2026 | 13:44
Γιώργος Μαζωνάκης: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί – Η κατάθεσή του μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα
12.09.2026 | 13:36
Σαουδική Αραβία: Χτύπησαν την «έξοδο κινδύνου» του πετρελαίου – Φόβοι για νέο σοκ σε Brent και ναύλα
12.09.2026 | 13:32
Χανιά: Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης μετά τον αγιασμό – Μαθητές τραβούσαν βίντεο [vid]
12.09.2026 | 14:30
Μίνα Καραμήτρου: Θύμα απάτης η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ - Τι συνέβη[vid]
12.09.2026 | 13:44
Γιώργος Μαζωνάκης: Εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί – Η κατάθεσή του μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα
12.09.2026 | 12:55
Ιωάννα Τούνη: Η επιστροφή από το Παρίσι και η πιο γλυκιά ανυπομονησία - "Πάω να πάρω τον Παρούλη μου"
12.09.2026 | 12:07
Κατερίνα Δαλάκα: Το σπαρακτικό «αντίο» – Η συγκινητική ανάρτηση που ραγίζει καρδιές
12.09.2026 | 11:47
Κόνι Μεταξά: «Έπεσαν όλοι να με φάνε» – Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της που θα συζητηθεί
12.09.2026 | 10:11
Αλλαγή τελευταίας στιγμής στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη
12.09.2026 | 09:41
Κλέλια Ανδριολάτου: Οι ξέγνοιαστες βουτιές με μαγιό στα Λουτρά Πόζαρ – Οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν
12.09.2026 | 09:21
Μαζωνάκης: Πώς προσπάθησαν να διαγράψουν στοιχεία από την υπόθεση-Τι αποκάλυψε η Δημογλίδου
12.09.2026 | 11:15
Οι Χούτι πιάνουν τη Σαουδική Αραβία από τον λαιμό: Η μάχη για το στενό που κρατά την Ευρώπη
11.09.2026 | 19:30
Οι Χούθι πιάνουν το Μπαμπ αλ-Μαντέμπ – Ο επικεφαλής της CENTCOM στη Σαουδική Αραβία για το επόμενο βήμα
11.09.2026 | 19:16
Η Ινδία στη μέγγενη ΗΠΑ–Κίνας: Το G2 που φοβάται το Νέο Δελχί και η μάχη για στρατηγική αυτονομία
11.09.2026 | 12:14
Ο MBS ζητά από τον Τραμπ να χτυπήσει τους Χούθι – Ο εφιάλτης του «διπλού στραγγαλισμού» του πετρελαίου
11.09.2026 | 12:08
Pickaxe Mountain: Το «άτρωτο» βουνό του Ιράν που δοκιμάζει τα όρια της στρατιωτικής ισχύος του Τραμπ
10.09.2026 | 19:00
Κύπρος–Ισραήλ–Λίβανος: Η Λευκωσία θέλει ρόλο «γέφυρας» – Άμυνα, ενέργεια και GSI στο τραπέζι
10.09.2026 | 18:25
ΗΠΑ–Ιράν: Από τις κυρώσεις στις βυθίσεις τάνκερ – Το πετρέλαιο στα $100 και ο νέος πόλεμος της «σκιώδους» οικονομίας
09.09.2026 | 20:30
Η Άγκυρα ξαναγράφει τη Σμύρνη: Το τουρκικό ΥΠΕΞ κατηγορεί την Ελλάδα για «προμελετημένες σφαγές»
Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά σε μία μεταγραφή με ισχυρό όνομα και μεγάλη εμπειρία, καθώς ο Μπρούμα έχει συμφωνήσει να λύσει τη συνεργασία του με την Μπενφίκα και να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη. Το επόμενο κρίσιμο βήμα αφορά τις ιατρικές εξετάσεις του Πορτογάλου εξτρέμ, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στον αχίλλειο τένοντα τον Ιούλιο του 2025.
Ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ καλείται να διαδεχθεί τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και να περάσει σταδιακά τη δική του ποδοσφαιρική ταυτότητα στον Ολυμπιακό. Η μεγαλύτερη αλλαγή αναμένεται όταν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την μπάλα: περισσότερη κατοχή, μεγαλύτερος έλεγχος του ρυθμού, υπομονή στην ανάπτυξη και αυξημένες απαιτήσεις από τους μέσους.
Ο Παναθηναϊκός κινείται για μία ακόμη σημαντική προσθήκη πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, έχοντας προχωρημένες επαφές με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ανάς Σαλάχ-Εντίν. Οι «πράσινοι» εμφανίζονται αισιόδοξοι για συμφωνία με την ιταλική ομάδα, ενώ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θεωρείται κρίσιμο για την έκβαση της υπόθεσης.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπορεί να αποχώρησε μόλις πριν από λίγες ημέρες από τον Ολυμπιακό, όμως το όνομά του έχει ήδη μπει στο κάδρο για έναν από τους μεγαλύτερους πάγκους της Τουρκίας. Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο 65χρονος Βάσκος βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για τη Φενέρμπαχτσε, την ώρα που το μέλλον του Ισμαΐλ Καρτάλ παραμένει αβέβαιο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ανοιχτά για το τέλος της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Τόμας Γουόκαπ και τον Μουστάφα Φαλ. Παραδέχθηκε ότι οι εξελίξεις τον στεναχώρησαν έντονα, ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να συνεχίσει να δουλεύει μαζί τους, αλλά τόνισε πως στον σύγχρονο επαγγελματικό αθλητισμό υπάρχουν αποφάσεις που κάποια στιγμή πρέπει να παρθούν.
Ο Έλληνας αθλητής πήρε την δεύτερη θέση με άλμα στα 6.15μ
Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο πρώτο του παιχνίδι για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα προφυλαχθεί για λόγους ξεκούρασης, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.
Ο Άρης δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη, όμως το 1-1 με τον Αστέρα άφησε δύο σημαντικές αγωνιστικές σημειώσεις: την πολύ καλή παρουσία του νεαρού Τιάμ και την επιστροφή του Λορέν Μορόν στα γκολ έπειτα από περίπου οκτώ μήνες. Την ίδια ώρα, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι αδικήθηκαν στη φάση του 86ου λεπτού με τον Γκαρέ και πλέον στρέφουν όλη την προσοχή τους στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.