Κις με σολομό και άνηθο – Νόστιμη και εύκολη

Μόνο πέντε λεπτά από τον χρόνο σας απαιτεί η συγκεκριμένη κις και φρέσκο σολομό και θα έχετε την απόλαυση στο πιάτο σας.
Υλικά
-1 έτοιμη ζύμη, βαριά, χωριάτικη-200 γραμμάρια φρέσκο σολομό-1 κουτάκι κρέμα γάλακτος-2 αυγά-1 κρεμμύδι-1/2 κουταλιά σούπας βούτυρο-1 κουταλιά σούπας άνηθο κομμένο-Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση-Ανάψτε τον φούρνο στους 190 βαθμούς-Απλώστε λαδόκολα και την ζύμη σε ταψάκι και ψήστε την για 8 λεπτά στο φούρνο -Τσιμπήστε την με πηρούνι-Σε τηγάνι βάλτε το βούτυρο και ασπρίστε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο-Κόψτε τον φρέσκο σολωμό σε κύβους -Ρίξτε τους στο τηγάνι να πάρουν λίγο χρώμα, όχι να καούν, για 2 λεπτά-Σε μπολ χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με τα αυγά και τον άνιθο-Ρίξτε αλάτι και πιπέρι-Απλώστε τους κύβους σολωμού με το κρεμμύδι στην ζύμη, περιχύστε με την κρέμα-Ψήστε για 25 λεπτά να χρυσίσει η επιφάνεια-Σερβίρετε με μια σαλάτα.
Το σχόλιο σας